Instalace české verze WP na existující web

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Instalace české verze WP na existující web

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  LuCaCZ a poslední změna je stará 6 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34613

    Qwadry
    Participant

    Dobrý den, IT klienta nahrála verzi WP.org bez češtiny, chci se zeptat, zda je možné aplikovat českou verzi nebo musíme vytvořit nový hosting a nahrát WP z wordpress.com s češtiinou v nastavení? Děkuji za odpověď.

    #34615

    LuCaCZ
    Participant

    Moc tomu dotazu nerozumím, ale změna jazykové verze se jednoduše dá provést v Administraci > Nastavení > Obecné > Jazyková verze

    #34617

    Qwadry
    Participant

    To mě samozřejmě napadlo jako první, ale tam čeština není. Zřejmě jde o WP stažený jako free verze z wordpress.org (namísto z wordpress.com) bez českého překladu a chybí i jiné věci. Jen jsem se chtěla zeptat, zda se s tím někdo nesetkal a jak to řešit. Poslední varianta je totiž nahrát nový (plný) WP na pracovní doménu a pak to celé překlopit..

    #34621

    LuCaCZ
    Participant

    Nu z wordpress.com WP stáhnout nejde, proto jsem nechápal.
    Je teda i zvláštní, že tam není na výběr CZ. Ale teda ať je to “košér” – stáhněte CZ verzi z https://cs.wordpress.org/txt-download/ poté všechny soubory z balíku ze složky wordpress nakopírujte (a přepište) do adresáře s WP na FTP. Teoreticky by stačila složka wordpress\wp-content\languages\.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti