Informace: Autor

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  valada06 a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3329

    valada06
    Participant

    Dobrý den, měl bych takový dotaz, bylo by možné do šablony, která na hlavní stránce a ani nezobrazuje autora příspěvku, tuto funkci nějak přidat? A pokud ano, mohli byste mi napsat, jak to mám udělat? Děkuji a omlouvá se, že otravuji.

    #15547

    admin
    Keymaster
    Web

    To je podivné, většina šablon by měla autora zobrazovat. Jakou používáte šablonu? Některé šablony (i výchozí) nezobrazují autora, pokud jde o jediného registrovaného uživatele na webu, který publikuje příspěvky, což je asi logické. Informace o autorovi mohou být na speciální stránce “O mně” a není třeba dodávat autora ke každému příspěvku.

    Obecně je autor na webu zobrazován pomocí funkce the_author(), kterou musíte vložit na příslušné místo šablony, v tomto případě cyklus (loop) na úvodní stránce.

    #15548

    valada06
    Participant

    Používám šablonu Max magazine a nejsem jediný registrovaný uživatel, pokud to nevyřeším, tak budu tuto šablonu muset vyhodit, jelikož adminů je nás více. :-(

    #15549

    admin
    Keymaster
    Web

    Podívejte se v administraci do menu Vzhled – Theme Options – Post and Page Settings. Máte tam zaškrtnutou volbu “Display Author Info”?

    #15550

    valada06
    Participant

    Ano, ale jak můžete vidět, není to ani v té náhledové verzi, nevím, proč to…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti