Ikonka u souboru podle typu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1093

    BorgMcz
    Participant
    Web

    Dobrý den, snad už na dlouhou dobu poslední dotaz, abych tu nechal prostor i pro ostatní. Dnes bych rád u souborů, kterým jsem umožnil přidání do příspěvku, aby se jim zobrazovala ikona dle typu. Zip ma například takovou tu krabici s nápisem ZIP a u ostatních bych rád nahrál ikonu podle typu, aby bylo jasné hned co je to za soubor (ono je to i pěkné :-)
    Jinak bych rád poukázal na plugin EG-Attachments, který vkládá podle souborů v knihovně krásné odkazy a je tam možnost velkého nastavení. Ve stránce (příspěvku) už stačí jen vkládat zastupný shortcode.

    #8861

    BorgMcz
    Participant
    Web

    Trochu jsem kolem teto veci hledal a zkousel. Postup je nasledujici:
    Pomoci pluginu, ktery mi tu byl ve foru porazen “PJW Mime Config” jsem si povolil potrebnou priponu, v mem pripade .sch a .brd do mine type jsem zadal application/eagle. Pak jsem vyrobil obrazek s ikonou o velikosti 46×60 ve formátu png. Tu jsem pojmenoval eagle.png a posleze ulozil do aresare k ostatnim wp-includes/images/crystal/

    Snad nekomu pomuze.

    #22836

    admin
    Keymaster
    Web

    Aktualizace tématu: V současné době je možné snadno doplňovat nové povolené typy souborů např. pomocí pluginu WP Add Mime Types a zobrazovat ikonky souborů (a případně i doplňovat své vlastní) pomocí pluginu MimeTypes Link Icons.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti