Hiearchie

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  SombreroMickey a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3966

    SombreroMickey
    Participant

    Zdravím,

    tak tak nějak zhruba teoretizuji, hledám řešení následujícího problému:

    Vytvořím Custom Post Type – dejme tomu Produkty, při vypisování bych chtěl produkty třídit podle rubriky. Teď ale otázka, jak udělám aby při http://www.něco.cz/produkty/ se zobrazila stránka jak já si jí definuji, asi se tomu říká hiearchie,tu jsem přesně nepobral. Děkuji

    #16552

    SombreroMickey
    Participant

    Abych to trochu upřesnil:

    Vytvořím stránku Produkty (pro zobrazení vytvořím page-produkty.php , ano ?) poté bych chtěl již jednotlivé produkty rozdělit podle katerogií, tudíž vytvořím page-produkty-taxonomie.php ? Přemýšlím správně ? Děkuji

    #16553

    Musilda
    Participant
    Web

    Jdeš na to špatně, page-produkty.php je šablona stránky. Na té by jsi musel následně vypsat taxonomy pomocí terms. Taxonomy v základu používá pro výpis archive.php, pro vlastní zobrazení je ta hierarchie takto: taxonomy.php, taxonomy-$taxonomy.php – taxonomy-$taxonomy-$term.php.

    Takže tvůj soubor by se měl jmenovat taxonomy-produkty.php pro výpis všech produktů a taxonomy-produkty-vyprodej.php, pro produkty s term vyprodej.

    #16554

    SombreroMickey
    Participant

    Děkuji moc, za odpověď, jen bádám, jak se poté používá daná taxonomie ? Děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti