Grafika administrace

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20557

    ama.zonka
    Participant

    Prosím o radu, nenašla jsem na fóru:
    Když se přihlásím do administrace, nezobrazí se mi klasicky, ale jen jako řádkový výpis, jde s tím sice pracovat, ale jen nouzově. Předchozí měsíc to ale běželo normálně a jediné co jsem na PC dělala v den, kdy to přestalo fungovat normálně, byla instalace antiviru ESET.
    Napadá vás, co by mohlo být důvodem? Díky

    #20558

    ama.zonka
    Participant

    Ještě dodávám, že v řádkovém výpisu se zobrazují jen některé položky levého admin menu jako komentáře, vzhled, nástěnka atd, ale třeba editor příspěvky a stránky se zobrazuje normálně v grafice.

    #20571

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    asi toto zní příliš děsivě, abych si to uměl představit, ale tipoval bych to na nějaký špatný plugin který se zabývá určitou částí admina… Zkuste pluginy deaktivovat – všechny – a napište, co to dělá

    #20586

    ama.zonka
    Participant

    Díky za radu, ale žádná změna. Zjistila jsem, že se to tak zobrazuje jenom domácím kompu, na noťasu to jde normálně. V AT jsem ale amater…:-(

    #20589

    ama.zonka
    Participant

    Zkusila jsem odinstalovat ESET (byla to zkušební free verze) a nainstalovat AVAST (placený) a naběhlo to OK. Pokud to vydrží, tak to bylo v tom :-)

    #20590

    admin
    Keymaster
    Web

    Nebyla to nějaká starší verze ESET? Podle toho popisu byly v administraci patrně zablokovány některé Javascriptové soubory, takže se načítal pouze text. Buď byla opravdu chyba na straně ESET nebo mohl tento antivirový program některé soubory odpojit, protože byly třeba zavirované? Ale toho by si asi všiml i Avast? Těžko říci, jediné, co asi šlo udělat, bylo prohlédnout logy ESET, zda a proč některé soubory z WordPressu blokuje. Web jste měla nainstalovaný na klasickém hostingu nebo šlo o nějakou místní instalaci na počítači (localhost)?

    #20594

    ama.zonka
    Participant

    ESET jsem stáhla z jejich webu, tak snad to byla poslední verze. web je na placeném hostingu v plné palbě u Forpsi. No zatím to funguje OK, tedy díky.

    #20625

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, díky za info! Pokud nebyl web napaden nějakým virem, tak šlo patrně o nějaký problém spojeným s tímto antivirem. Občas se nějaké reporty v anglických fórech objevily, ale většinou byl problém způsoben právě virem. Ale těžko říci, možná se antiviru něco nelíbilo, tak to zablokoval… Pokud se nebude problém časem opakovat, tak už se asi přesnou příčinu nikdy nedozvíme… Jedině, že byste to chtěla ještě jednou vyzkoušet a ESET nainstalovat :-) Na druhou stranu si myslím, že mnoho uživatelů ESET bez problémů používá, takže to zůstane patrně záhadou…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti