Google nezobrazuje moje Rich Snippets

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Google nezobrazuje moje Rich Snippets

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24041

    edoves
    Participant

    Zdravím,

    nasadil som Rich Snippets na môj web na wordpresse, otestoval som to na https://developers.google.com/structured-data/testing-tool/ a je to v poriadku. Avšak Google ani po týždni nezobrazuje čo od neho chcem, pritom to mám aj na stránke, prešlo to aj testom. Nasadil som to hneď za nadpis H1. Je to takto v poriadku? Je to azda potrebné ešte vložiť vo Webmaster Tools alebo inde? Zabudol som na niečo?

    Ďakujem za pomoc.

    #24061

    admin
    Keymaster
    Web

    Duplicitní dotaz je zde.

    Nasazoval jsem to na několik webů a vždy s tím byl problém :-) I když je máte třeba správně z technického hlediska (projde to odkazovaným nástrojem), tak je Google prostě nemusí zobrazovat, a to z různých důvodů. Nejčastěji Google odmítne zobrazovat mikroformáty kvůli nekvalitnímu a neoriginálnímu obsahu nebo třeba není na webu dost stránek (aby bylo použití mikroformátů vůbec potřeba). Google také může usoudit, že mikroformáty dostatečně nereprezentují konkrétní obsah. Může se stát, že chcete, aby to byl recept, ale Google si myslí, že jde o článek, atd. A prostě ho nepřemluvíte… Nebo se mu nelíbí něco jiného… Také to chce nějaký čas, určitě bych pár dní (možná i týdnů) vydržel.

    Mimochodem, jak jste je nasadil? Zásah do šablony nebo nějaký plugin?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti