Google nesprávne indexuje "title" pre "index" od All in One SEO pluginu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Google nesprávne indexuje "title" pre "index" od All in One SEO pluginu

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Pavel Ungr a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6759

    edoves
    Participant

    Používam All in One SEO plugin, vždy som s ním bol spokojný, no už dlhšie mám problém s tým, ako Google indexuje hlavnú stránku webu. Problém mám pri rôznych weboch a šablónach.

    V nastaveniach pluginu mám úvodnú stránku (index) nastavené “title” takto “text | domena-webu”, no Google to indexuje vždy “domena-webu: text”. Robí to len pre úvodnú stránku a len pre Google. Title web mám v kóde ako chcem, len Google to indexuje zle. Ide len o index webu.

    Poradí niekto?

    #18101

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý postřeh, před chvílí jsem to zkoušel na jednom webu a tam se to zobrazuje také modifikovaně s dvojtečkou a opačně (používám WordPress SEO), ale na jiném webu to zase zůstalo se svislou čárou (není tam žádný SEO plugin).

    Zkuste si schválně zadat do Googlu:

    – info:separatista.net (na webu není žádný SEO plugin a pořadí je tam takto nastaveno)

    Takže bych řekl, že když je tam nějaké oddělovátko (např. svislá čára), tak chce mít Google prostě první doménu. A když to tak nemáte nastavené, tak to zaindexuje opačně a ještě tam dá raději dvojtečku. Zajímavá diskuze proběhla např. zde, kde v komentářích narazíte na stejný problém a údajně stačí změnit znak pro oddělení domény a titulku, např. ze svislé čáry na šipku nebo pomlčku…

    P.S. Jen tak mimochodem, je to opravdu z nějakého důvodu důležité? Nemám s tím zkušenosti, jen by mě to zajímalo :-)

    #18102

    Pavel Ungr
    Participant
    Web

    Edoves: To Google poslední dobou dělá, bohužel řešení neexistuje. Možná bych poradil sehnat odkazy v kterých bude anchor text přesně ten, jaký máš v titulku a chceš aby se zobrazoval.

    #18103

    edoves
    Participant

    admin: Idem to skúsiť, ako píšeš, dám vedieť výsledky. Snažím sa zamerať na určite KW, nesledoval som, či klesol web na pozícii, no chcem to mať aj tak podľa seba. Nevedel som, že Google to už takto upravuje, ďakujem za informáciu.

    Pavel: Tak admin niečo načrtol, za vyskúšanie to stojí, teda ak si to už neskúsil sám a poznáš, že ani to nepomôže. No ten anchor nikde nemám taký, ako Google zobrazuje, takže v každom prípade, tam keď tak malo byť niečo iné ako to ukazuje Google. Pri anchor sa zväčša zameriavam práve na KW.

    #18104

    edoves
    Participant

    Inak je zaujímavé, že mi to robí len pre hlavnú stránku webu, pre podstránky to mám presne ako chcem, čiže “text | domena-webu”

    #18105

    admin
    Keymaster
    Web

    edoves: Ano, potvrzuji, že je to přepisováno pouze pro hlavní stránku, všechny ostatní zůstávají se svislou čárou podle nastavení SEO. Ale asi bych to moc neřešil, Google to má takto nastavené, takže buď nepoužívat svislou čáru nebo změnit celý title, nic jiného mě nenapadá. Ale uvítáme případné výsledky testů :-)

    #18106

    Pavel Ungr
    Participant
    Web

    No Google dělá to co dává smysl, pokud na to webmasteři sami neví. Na úvodní stránce patří na začátek brand. Takže přepisuje titulky tak, aby dávaly smysl. Což dělá už dlouho.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti