get_current_user_id zlobí

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  scientific a poslední změna je stará 3 roky, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38704

    scientific
    Participant

    Ahoj všem,

    udělal jsem stránku mimo WP, tak že s uživatelem pracuji tak, že si uložím $uzivatelId = get_current_user_id(); a pak z databáze WHERE id = $uzivatelId vypisuji data uživatele a dále s nimi pracuji.

    Problém je v tom, že když se odhlásím přihlásím na jiného uživatele, tak nekdy pořád vidím data uživatele předchozího. Někdy pomůže F5, nekdy CRTL+F5, nekdy nic, někdy, co stiskl F5, to jiný výstup. Jsem z toho hotový. :-D

    Nenapadá Vás prosím někoho, jak s tím naložit?

    Zkoušel jsem třeba tu proměnnou na konci stránky zase vyprázdnit $uzivatelId = “”;, to mi ale nepomohlo problém vyřešit.

    Děkuji za rady.

    #38705

    scientific
    Participant

    Celkově veškeré změny na serveru se na webu propisují se zpožděním, a různě se i revertují. Co stisknutí F5, to překvapení, jestli se načte aktuální podoba stránky, nebo ta, ještě před úpravou, kterou jsem před chvilkou provedl. Hraje tam roli nějaké cache, ale do cache se přece dávají spíše statické prvky, jako obrázky, apod. Ne přímo obsah generovaný PHP skriptem.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti