Galerie NextGen zobrazuje fotky jen v jednom sloupci.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Galerie NextGen zobrazuje fotky jen v jednom sloupci.

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  NoFire a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37067

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ?

    Na stránce Nesuchyně kde mám šablonu Dorman na WP verze 5.0 a plug-in NextGen Gallery verze 3.1.7 se mi zobrazují fotky v nově vytvořený galerii jen v jednom sloupci. Zkoušel jsem vypnout všechny plug-iny a nepomohlo to. Deaktivoval jsem NextGen a znova aktivoval a zase nic. Nahrál jsem šablonu Twenty Fifteen a k mýmu úžasu to tady bylo ve dvou sloupcích. Našel jsem tady ve fóru, že při stejným problému chyběla na stránce footer.php funkce wp_footer(), ale tu já tam na konci stránky mám. Už tedy nevím co s tím. Můžete mi někdo prosím poradit ?

    Díky za pomoc.

    #37068

    flashrad
    Participant

    U té jediné galerie se vám z nějakého důvodu nenačítají styly next-gen…u ostatních ano…zkuste změnit nastavení té poslední galerie, přesně podle nějaké fungující…

    #37069

    NoFire
    Participant
    Web

    Díky za tip.
    Když si zobrazím stránku s vloženou galerií, tak tam je jenom:
    [ngg src="galleries" ids="131" display="basic_thumbnail" thumbnail_width="160" thumbnail_height="122" number_of_columns="3"]
    v ostatních galeriích je tohle:
    [ngg_images source="galleries" container_ids="127" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Ukázat prezentaci]" template="default" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

    Když to okopíruju a vložím do stránky kde to nefunguje (samozřejmě přepíšu číslo galerie) tak je výsledek stejný. Nechápu. Nebo jste myslel změnit nastavení někde jinde ?

    Díky

    #37070

    flashrad
    Participant

    myslel jsem nastavení přímo v administraci konkrétní galerie… nicméně chyba bude spíše asi v té šabloně… neaktualizoval jste jí, neměnil verzi php?

    #37071

    NoFire
    Participant
    Web

    Tam jem to samozřejmě kontroloval a vypadá to stejně. Ostatní galerie v téhle šabloně jsou v pořádku. Zkoušel jsem udělat ještě jednu galerii na zkoušku a ta dopadla stejně – jen jeden sloupec. Tento týden jsem aktualizoval WP na verzi 5.1, ale totálně mi to zamázlo stránky, že jsem viděl jen nadpis, tak jsem stránky obnovil ze zálohy o týden zpět a vše fungovalo. No vlastně jen kromě galerie. Asi to zkusím přeinstalovat a nasypat tam galerie růčo.

    Milan

    #37072

    flashrad
    Participant

    Napadá mě ještě přeinstalovat(nebo zaktualizovat) šablonu…Předpokládám, že automatické aktualizace nenabízí…

    #37104

    NoFire
    Participant
    Web

    Pravda je, že se nenatáhly styly do stránky. Vyřešil jsem to tedy takovým řešením, který se mi moc nelíbí. Okopíroval jsem styly z fungující stránky a nakopíroval na tvrdo do stránky kde se zobrazuje jen jeden sloupec. Sice je to teď v pořádku, ale asi to budu muset kopírovat do každý další fotogalerie.

    Díky všem za pomoc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti