Formulář na úvodní straně, který blokuje přístup na stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Formulář na úvodní straně, který blokuje přístup na stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1589

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Zdravím,

    lze nějak jednoduše upravit WP stránky tak, aby byl na první straně formulář vyžadující email + jméno a teprve po jejich vyplnění se člověk dostal na zbytek webu ?

    PS: jsem schopný si ten formulář naprogramovat, ale WP stránky jsou již nainstalovány a uvažuji, jak to před ně nejjednodušeji vložit.

    Plugin pokud existuje tak také uvítám …

    #11331

    admin
    Keymaster
    Web

    Nezdá se mi to jako moc dobrý nápad. Po vyplnění formuláře musíte data zpracovat a nějak přiřadit tomuto uživateli, aby se neztratily při procházení webu. Sice můžete údaje uložit v podobě cookies, ale pokud návštěvník přijde např. z jiného počítače/prohlížeče, bude muset údaje znovu vyplnit. Není pro tyto účely vhodnější použít klasickou registraci WordPressu a trochu ji upravit (vyžadovat navíc jméno)? Poté bude vše fungovat interně a také registrované uživatele budete mít všechny přímo v administraci… Ale možná mi něco uniká?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti