Form Maker

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  drdla a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21074

    drdla
    Participant

    Zdravím, mám na webu formulář vytvořený pluginem Form Maker.
    Formuláč normálně fungoval, nyní se mi však WP aktualizoval na verzi 4.0.1 a Form Maker nefunguje. Plugin jsem taky aktualizoval na nejnovější verzi, ale nepomohlo to. Po vložení shortcode napríklad [Form id=”1″] se na stránce prostě objeví tento text, ale formulář se nenačte. Díky za jakoukoliv radu.

    #21076

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to patrně problém spojený s novou aktualizací WordPressu 4.0.1. Podle autorů pluginu Form Maker by to ale měla vyřešit aktualizace pluginu na nejnovější verzi 1.7.19. Bohužel ale podle jejich fóra podpory budete muset zkrácený zápis (shortcode) ze stránky v editoru smazat a nově vygenerovat (možná bude mít trochu jiný tvar).

    Please note that after the update you will have to regenerate the shortcode. That is to delete and insert the shortcode from the Editor again.

    #21088

    drdla
    Participant

    Dekuji za odpoved, nejspise se jedna o problem s aktualizaci na 4.0.1 protoze plugin prestal fungovat ihned po aktualizaci.

    Form Maker jsem ale aktualizoval a nyní mám verzi 1.7.19. Zkoušel jsem shortcode smazat, vlozit znovu, plugin deaktivovat a znovu aktivovat ale nic nepomáhá. vygenerovaný shortdoce ma porad stejny formát a formulář se na stránce stále nerozbrazuje.

    #21090

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je podivné, podle autorů by to mělo fungovat. Zkoušel jsem to, ale máte pravdu, obecně to moc nefunguje, formulář se podařilo zobrazit pouze v případě, když jsem to vložil do HTML části editoru a celý zápis (shortcode) označil pomocí HTML značky pro code:

    <code>[Form id="1"]</code>

    Problém ale bude patrně souviset s českou verzí WordPressu, protože u anglické verze to funguje bez problémů, ještě to zkusím otestovat…

    #21098

    drdla
    Participant

    Tak pomocí HTML a tagu code formulář opravdu funguje.
    Děkuji moc za vyřešení problému.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti