Fatal Error – require_once()

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Fatal Error – require_once()

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24481

    bulbatres
    Participant

    Dobrý deň,

    dostávam chybové hlásenie (naspodu). Posledne som aktualizoval WP aj všetky templates.

    Po novom sa už ani nemôžem prihlásiť do svojej stránky na zsmsmrakotin.cz/wp-admin, včera to ešte šlo. Chybová hláška je stále rovnaká.

    Ďakujem za pomoc.

    Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(..) is not within the allowed path(s): (/home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz:/home/zsmsmrakotin.cz/data:/tmp:/usr/share/pear) in /home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz/wp-content/themes/suevafree/core/main.php on line 124
    
    Warning: require_once(/home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz/wp-content/themes/suevafree/core): failed to open stream: Operation not permitted in /home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz/wp-content/themes/suevafree/core/main.php on line 126
    
    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz/wp-content/themes/suevafree/core/classes/..' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/zsmsmrakotin.cz/zsmsmrakotin.cz/wp-content/themes/suevafree/core/main.php on line 126
    #24483

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste aktualizoval WordPress? Automaticky nebo ručně (přes FTP)? Zkusil bych následující možnosti:

    1) Deaktivovat používanou šablonu SuevaFree. Pokud se nedostanete do administrace, tak natvrdo na FTP přejmenovat adresář wp-content/themes/suevafree.

    2) Pokud to nepomůže, tak deaktivovat všechny pluginy. Opět pokud se nedostanete do administrace, tak přejmenováním adresáře wp-content/plugins.

    3) Ruční přeinstalace celého WordPressu, kde stáhnete instalační balíček s použitou verzí a soubory nakopírujete na FTP (a přepíšete stávající soubory).

    4) Pokud nic z toho nepomůže, tak by mohl být problém na straně hostingu, patrně používáte Hosting 90.

    #24484

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazilo emailem:

    Dobrý deň,
    Zložku wordpress-4.3 ktorú som si stiahol na odkaze Download WordPress na loginovej stránke mojej WP stránky som obnovil z Koša ale nič sa nezmenilo (to sú jediné veci čo som mazal). Keď som si tie .php súbory jednotlivo prechádzal, je to download obecného WP, nie mojej konkrétnej stránky. Navyše som žiadne iné súbory nemazal nikde.

    Po novom sa už ani nemôžem prihlásiť do svojej stránky na zsmsmrakotin.cz/wp-admin, včera to ešte šlo. Chybová hláška je stále rovnaká.

    Na fórach som čítal, že tento problém sa vyskytuje z rôznych dôvodov – chyba práv 644, chyba template, chybná aktualizácia. Predtým ako sa mi toto stalo mi vyskočila obrazovka “Údržba …. ” a potom už iba toto chybové hlásenie.

    A pak ještě jeden email:

    Zdravím,
    problém som medzičasom vyriešil, hosting mi zase raz poskytol prístup k zsmsmrakotin.cz/wp-admin a zmenil som si šablónu, tá SuevaFree nie je funkčná, a nie je funkčná stále, píše tam “disabled”, takže len toľko ako follow-up s informáciami.

    Sice tomu moc nerozumím, ale pochopil jsem, že musel hosting nějak zasáhnout a ještě tam je nějaký problém s použitou šablonou? Každopádně šablona SuevaFree je funkční na nejnovější verzi WordPressu (testováno před malou chvílí), takže netuším kde byl konkrétně problém, možná nějaké vlastní úpravy (či problém na straně hostingu)?

    #24485

    admin
    Keymaster
    Web

    A toto byl původní (anglicky psaný) dotaz:

    Hi, after doing the upgrade to newest version of WP today, I get this error and my page doesn’t load. I’m logged in alright into WP but the page doesn’t show. I also downloaded WordPress, but I didn’t understand what to do with the files so I removed them, maybe this caused the problem? But the website isn’t hosted from my computer anyway.

    Patrně šlo tedy o kombinaci nějaké restrikce hostingu a následně uživatel kvůli chybové hlášce smazal nějaké soubory z používané šablony, která kvůli tomu patrně přestala fungovat. Mělo by stačit šablonu smazat a znovu nainstalovat, protože je jinak bez problémů funkční…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti