Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user()

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user()

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33087

    gully
    Participant

    Ahoj všem,

    dnes ráno jsem navštívil své stránky a místo stránek se zobrazila tato hláška:

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_get_current_user() in /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-includes/capabilities.php:539 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/admin/display/menu.php(14): current_user_can('manage_options') #1 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/admin/display/menu.php(38): AIOSEOPAdminMenus->__construct() #2 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php(397): require_once('/mnt/data/accou...') #3 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-includes/class-wp-hook.php(298): aioseop_init_class('spbc_send_daily...') #4 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #6 /mnt/data/accounts/s/sokolbab in /mnt/data/accounts/s/sokolbabice/data/www/website/wp-includes/capabilities.php on line 539

    Hláška se zobrazí jen, když jsem na stránkách přihlášený. Když přihlášený nejsem, stránky se zobrazí normálně. Můžete prosím někdo poradit, v čem je problém a jak z toho ven? Za každou radu velké díky!

    #33089

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle té chybové hlášky za to možná může plugin All in One SEO Pack? Nemáte tam nějakou starší verzi tohoto pluginu? Nebo mohlo dojít i k nějakému problému při aktualizaci WordPressu, protože funkce wp_get_current_user() by měla být definována. Zkuste WordPress přeinstalovat ručně (nakopírovat instalační soubory na FTP).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti