Fatal error: Allowed memory size

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Fatal error: Allowed memory size

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30170

    Ruda123
    Participant

    Dobrý den,

    na školním hostingu chci vytvořit e-shop na WordPressu za pomocí pluginu Woocommerce. Při pokusu o aktivaci Woocommerce mi vyskočí text

    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 65536 bytes) in /w/schmru/DMP/wp-includes/pomo/mo.php on line 272

    Od té doby se není možné dostat do sekce plugin v administraci. Stránky ale fungují. Zkoušel jsem úpravy podle tohoto návodu: http://ideaboxthemes.com/increase-php-memory-limit-wordpress/, ale nic nepomáhá – pouze se mění číslo tried to allocate 65536 bytes. Můžete mi, prosím, pomoci? Děkuji.

    #30172

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    můžete vyzkoušet pár možností jak odstranit problém s limitem poskytnuté paměti, ale možná budete muset požádat o navýšení správce hostingu.

    #30175

    admin
    Keymaster
    Web

    Obecně by mělo 64 MB PHP paměti stačit i pro WooCommerce a další pluginy, ale patrně nebudete mít ve škole moc dobře optimalizovaný (cachovaný) server nebo tam bude dost stará verze PHP, která většinou trpí podobnými problémy. Rozhodně to bude potřeba řešit se správcem serveru, ideálně aby ho trochu aktualizoval/optimalizoval, v případě, že to nebude možné zkuste alespoň poprosit o navýšení dodatečné PHP paměti (memory_limit), ideálně z 64 MB na 128 MB.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti