Facebook plugin – je možné vícekrát vložit?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Facebook plugin – je možné vícekrát vložit?

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22332

    Mamma
    Participant

    Dobrý den,
    rád bych dal na stránku příspěvku několikrát tlačítko “To se mi líbí & Sdílet”.

    (Myšleno například pod každý obrázek, který bude do příspěvku vložen – to znamená, že potřebuji plugin, který mi umožní vložit zmiňované FB tlačítka kdekoliv a kolikrát bych v daném příspěvku chtěl.)

    Velmi děkuji předem za Vaše rady!

    JM

    #22348

    admin
    Keymaster
    Web

    Snažím se zatím jen nahlas přemýšlet, jak by to mělo vlastně přesně fungovat. Asi není problém vkládat pomocí nějakého pluginu tlačítka pro sdílení na Facebook na libovolné místo v příspěvku (a klidně i několikrát). Ale potom budete vždy sdílet konkrétní příspěvek (a nikoli obrázek). Ale předpokládám, že to asi nepotřebujete, ale chcete spíše sdílet konkrétní obrázek z tohoto příspěvku? A pokud by mělo sdílení směřovat zase na konkrétní obrázek, tak by měl mít asi také svoji URL adresu se základními informacemi a tedy by to chtělo při vkládání obrázků do příspěvku využívat stránku se zobrazením přílohy (tzv. Attachment page)? Ale tím bude zase trochu v pozadí hlavní příspěvek, na který chcete odkazovat. Co je tedy nejdůležitější a jak si představujete, že by to mělo ideálně fungovat? Když někdo klikne na tlačítko pro sdílení, tak co by se mělo stát? Měl by sdílet obrázek, ale odkazovat na příspěvek? Nebo by bylo lepší odkazovat přímo na obrázek (a nebude ho zajímat příspěvek, kde byl obrázek vložen)?

    #22353

    Mamma
    Participant

    Velmi děkuji za odpověď.

    Ideální představa je, že by se měl sdílet obrázek, ale odkazovat na hlavní příspěvek.

    Existuje takový plugin?

    P.S. Rád bych se Vás ještě zeptal rovnou i na plugin, který by fungoval právě pouze na sdílení na Facebook a bylo možné ho dát na libovolné místo v příspěvku (a klidně, jak sám píšete, i několikrát). S tím, že by se vždy sdílel konkrétní příspěvek (a nikoliv obrázek).

    Děkuji, velmi si vážím Vaší pomoci.

    JM

    #22363

    admin
    Keymaster
    Web

    Teoreticky by to měl umět podle popisu plugin Facebook Like Button, kde můžete vkládat tlačítko pomocí zkráceného zápisu přímo do příspěvku (a snad by to mělo jít vkládat i několikrát do jednoho příspěvku). Ale nezkoušel jsem, budete to muset otestovat…

    #22395

    mirekk
    Participant
    Web

    Zkusil bych i bez pluginu. Našel jsem toto
    Nezkoušel jsem, ale mělo by to být jednoduché řešení, jen přidat kód do functions.php. Jak to udělat nejlépe, je krátce ale dobře popsáno zde.

    #22416

    admin
    Keymaster
    Web

    mirekk: Nebo tak, díky, zajímavý zdroj…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti