Facebook

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20020

    Agent1
    Participant
    Web

    Zdravím,
    a zas ten facebook:)Nainstaloval jsem plugin facebook,a chtěl publikovat příspěvky přes wordpress na facebook.V rubrice social publisher se mi zobrazuje toto:Authenticate with Facebook to allow your Facebook application to post to your Timeline or Page on your behalf when a post is published X.Nevíte jak publikování aktivovat?Už jednou jsem plugin použil a funguje skvěle a pamatuji si,že v profilu admina jsem musel zaškrnout pole pro publikování na facebook.Toto pole tu nemám.Díky za rady

    #20032

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslím, že nejdříve musíte plugin (tedy nastavení vytvořené FB aplikace) napojit na příslušnou FB stránku. V menu Facebook – Social Publisher je vyjmenovaná celá posloupnost kroků, které musíte provést a po jejich splnění se za nimi objeví malá fajfka (pokud máte úspěšně splněno). Osobně jsem s tím také trochu bojoval :-)

    A pozor, pokud máte vytvořenou již starší FB aplikaci, tak bude plugin Facebook fungovat, ale u nových aplikací se mi ho nepodařilo rozchodit (a na jejich oficiálním fóru je také spousta souvisejících stížností). Naštěstí jsem nedávno objevil velmi kvalitní náhražku v podobě pluginu NextScripts: Social Networks Auto-Poster, který se mi shodou náhod podařilo před chvílí na jednom webu úspěšně rozchodit (manuál)… Dalším podobným pluginem je Add Link to Facebook (netestováno).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti