Extended Albums

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  milanb a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21676

    jshenry
    Participant

    Zdravím, jak nastavím galerii, aby vypadala jako takhle (http://www.nextgen-gallery.com/basic-extended-album/), tedy aby jednotlivé galerie byly pod sebou, jen s jedním náhledovým obrázkem?

    #21677

    mirekk
    Participant
    Web

    To nejsou galerie nýbrž alba. Alba teprv obsahují galerie.

    Edit:
    Jednotlivé galerie můžete také dát pod sebe, jen nebudete mít popis vpravo tak jako u alby. Jeden obrázek náhledu galerie nastavíte při vkládání galerie “Upravit nastavení zobrazení” a vyberete počet náhledů galerie. Jen si asi budete při zobrazení jen jednoho náhledu poupravit css, jinak budete mít náhledy nehezky vycentrované.

    Ale opakuji, že vámi odkazovaná stránka obsahuje alba.

    #21687

    admin
    Keymaster
    Web

    mirekk: Díky za rychlou reakci!

    Doplním ještě, že alba můžete vytvářet a spravovat v menu Galerie – Správa alba (anglicky Gallery – Manage Album). Osobně mi tam sice uživatelské rozhraní nepřijde zcela ideální, ale s trochou snahy se to dá zvládnout… Do příspěvku (či stránky) pak nebudete vkládat pomocí zelené ikonky (ve vizuálním editoru) galerii, ale přímo album…

    #21734

    jshenry
    Participant

    OK, díky za odpovědi. To označování, co je galerie a co album je ze začátku trochu matoucí. Ctělo si to nastudovat dopředu. ;-)

    Ještě jedna otázka:
    Když jsou všechny galerie součástí jen jednoho alba, lze nějak dosáhnout jejich abecedního řazení?

    Příklad na mých stránkách (http://www.henryweb.cz/), kdy jsou pod odkazem Gelarie jednotlivé galerie hezky podle abecedy, ale pod odkazem Album jsou seřazené podle “něčeho”.
    POtřeboval bych tak ještě poradit s řazením toho Alba.
    A pak ještě jedna věc. Lze někde najít seznam takovýchto “závorek” např. [album=1,extend], které určují, co se má jak zobrazit?

    #22287

    milanb
    Participant

    Zdravím,
    již se se též zorientoval v pojmech album a galerie. Mám dotaz. Nemůžu najít plugin, který umí zobrazit album s náhledy jednotlivých galerií a po kliknutí na požadovanou galerii rovnou ukázat velkou první fotku z galerie v lightboxu s filmstripem? Vždy to chce nejprve zobrazit náhledy vybrané galerie a pak teprve plné foto. Potřeboval bych to bez tohoto mezikroku. Jako například:
    http://www.alnus.cz/kuchyne-s-jidelnou-a-obyvacim-pokojem/luxusni-byt-2-kombinace/?lang=cs.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti