Export a import příspěvků (pouze pár příspěvků)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Export a import příspěvků (pouze pár příspěvků)

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5387

    eskymak
    Participant

    Dobrý den,

    muj web byl napaden nějakým virem, proto musím odstranit a znovu nainstalovat wordpress.

    Jenže mám problém, na zkušebním webu zkouším importovat přispěvky a nedaří se mi je zobrazit všechny. Na svojem webu mám 3279 příspěvků, 22stránek, 69rubrik, 337štítků.

    Jenže, když xls naimportuju, tak se mi zobrazí pouze 416příspěvků, zbytek jde normálně (22stránek, 69rubrik, 337štítků).

    Zkoušel jsem exportovat a importovat několikrát ať už kompletní obsah nebo pouze příspěvky. Práva ve WP-Includes jsem změnil na 777 a také nepomohlo, myslel jsem, že to bude pohodička jenže už se stím trápím asi 5hodin a je to pro mě důležité.

    Budu rád za kažkou radu

    Děkuji

    #16868

    eskymak
    Participant

    Ještě upozorním, že importuju na web, kde mam free verzi od endory, jinak mám Wedos. Jestli to nemůže být i tím. Kdybych to zkoušel rovnou na wedos možná by to jelo, ale nechci nic riskovat.

    #16869

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Funguji na endoře v pořádku, ale import přes soubory by měl fungovat všude (pokud funguje i zbytek systému WP). Já osobně doporučuji dělat import přes databáze – pokud umíte(pro vás jsou důležité zejména tabulky $prefix.’posts’,.’terms’) ale obávám se, že pokud jste tam měl nějakého červa, musíte soubory i obsah databáze zkontrolovat nějakým antivirem.

    #16870

    admin
    Keymaster
    Web

    Databáze většinou napadena není, takže stačí přeinstalovat WordPress (nahrát ručně nové soubory) a změnit přístupové údaje k FTP a databázi.

    Export a import by měl fungovat bez problémů, jen tam nerozumím tomu, že importujete soubor .xls? A nemůžete mít ten nižší počet příspěvků už přímo v exportním souboru? Pokud by byl problém s hostingem a import nebyl dokončen, tak se většinou objeví nějaká chyba nebo je pokaždé naimportován trochu jiný počet (podle toho, co se na základě omezení hostingu stihlo naimportovat).

    #16871

    eskymak
    Participant

    Dobrý den,

    díky za vaše názory. Samozřejmě myslím XML. Jinak už jsem na to po několika hodinách přišel. A řešení je celkem jednoduché. Soubor měl dohromady asi 20mb, proto to asi nenaimportovalo všechno. Proto jsem exportoval pouze příspěvky podle časového rozmezí.

    Každé 3měsíce, soubor byl ihned menší a šel naimportovat.

    Díky za rady snad to někomu pomůže. Pěkný večer

    #16872

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za zpětnou reakci. Zajímavé, takže byl problém s časovým limitem zpracování u importu nebo tam bylo omezení na velikost nahraného souboru? Pokud by šlo o velikost, tak by se ale asi nepodařilo nahrát část souboru, takže šlo spíše o limit, případně nedostatečnou paměť… Ale to by se asi pokaždé naimportoval trochu jiný počet příspěvků… Možná je neplacená Endora nějakým způsobem omezená. Zkoušel jste ten velký soubor i na Wedosu? Tam by to třeba mohlo jít rovnou…

    #16873

    eskymak
    Participant

    Přesně tak, na wedos to šlo nahrát bez problému celý soubor 20mb. Na endoru jsem to musel nahrát rozděleně.

    #16874

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, takže tam bylo opravdu nějaké omezení, patrně časový limit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti