Events manager

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Mihaly a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6407

    Mihaly
    Participant

    Dobrý den,

    snažím se rozjet widget calendar implementovaný v rámci pluginu events manager. V místě zobrazení widgetu je však jen bílé pole. Když se podívám na zdrojový kód, tak tam kalendář vygenerovaný je. Cítím nějakou zradu v css.

    Setkal se někdo s podobným problémem? Jak jej vyřešit? (Případně potřebujete nějaké další informace, aby bylo možno problém vyřešit?)

    Díky

    #17349

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste přepnout na výchozí šablonu Twenty Fourteen a vyzkoušet, zda se tam widget bez problémů zobrazuje. Pokud jde pouze o kaskádové styly, tak může jít o nějaký konflikt kalendářového widgetu se šablonou, ale tam bychom potřebovali adresu webu, abychom se podívali, kde by mohl být konkrétně problém…

    #17350

    Mihaly
    Participant

    Děkuji. Ve výchozí šabloně to funguje. Jedná se o web hokus.cz Jen nevím, zda nebude nejlepší změnit šablonu, nejspíš by to vyřešilo i další problémy. Tuto jsem zdědil a nejsem s ní úplně spokojený.

    #17351

    admin
    Keymaster
    Web

    Jen nevím, zda nebude nejlepší změnit šablonu, nejspíš by to vyřešilo i další problémy.

    Tak to také nevím :-) Jen pozor, u kalendářů je často třeba mnoho věcí přizpůsobit používané šabloně.

    Kde můžeme konkrétně vidět ten widget, který se na webu nezobrazuje, ale ve zdrojovém kódu ano? Díval jsem se na web, ale ničeho jsem si tam nevšiml…

    #17352

    Mihaly
    Participant

    Omluva, widget jsem odstranil, protože mi vadil nadpis a pod tím bílé pole. Nyní již je znovu v sidebaru. Další problém s šablonou a pluginem mám např. u stránky kategorie nebo u samotné události, kde je problém s obtékáním odstavců. Když jsem ale přepl na základní šablonu, tak tyto problémy zmizeli. Já osobně nepotřebuji nic honosného a základní šablona se mi docela líbí. Jen jestli bude shoda v týmu :-)

    #17353

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte prohlížeč? Kalendář na webu normálně vidím (nejnovější Chrome)…

    #17354

    Mihaly
    Participant

    Vidíte, používám aktuální firefox. Opera a IE taky nemají problém.

    #17355

    Mihaly
    Participant

    Tady na fóru jsem našel, že např. doplňky fb se nezobrazí při zapnutém adblocku v firefoxu. Tento jsem zkusil zakázat, ale žádná změna. Čím dál více se přikláním k základní šabloně.

    #17356

    admin
    Keymaster
    Web

    Ten kalendář tam opravdu je, pouze je odsazen vedle boxu pro kalendář. Stačí přidat následující kód do souboru style.css a mělo by to fungovat i ve Firefoxu:

    table.em-calendar {
    clear: both;
    }

    Těžko říci, kde je pravá příčina tohoto problému a jestli jde o chybu šablony nebo pluginu, neměl jsem čas to podrobněji zkoumat…

    #17357

    Mihaly
    Participant

    Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti