Eshop – pro zahradnictvi

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1452

    KoZi_man
    Participant
    Web

    Ahoj, mohl bych Vás poprosit o doporučení pluingu na eshop.

    Nechci nic složitého, v nabídce bude max 15-20 položek.

    Nejlépe něco CZ . nemusí to být přimo eshop pro WP, klidně něco co se dá vložit do webu.

    Děkuji moc.

    #10694

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Jakousi pomyslnou “Klasou” na poli pluginů pro WordPress zajišťující funkci e-shopu je plugin Eshop . Tento plugin má mnoho standartních i nestandartních funkcí. Pokud hledáte nějáký plugin s češtinou, pak doporučuji, no, vlastně ani jiný není, plugin WP E-Commerce, ten ale není plně zdarma, jsou do něj placené moduly, myslím. Ještě chci zmínit plugin Ecwid, který se mi velmi líbí. Pokud hledáte něco placeného, kouknul bych i na Shopp , myslím ale, že v takové konkurenci pluginů, jež jsou zdarma, nebude potřeba.

    S Pozdravem a přáním hezkého dne,

    Neteyes.cz

    #10695

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za vyčerpávající odpověď :-)

    Pokud nechcete žádné speciality, tak by měl stačit skoro každý dostupný plugin. Osobně používám z historických důvodů zmiňovaný plugin WP e-Commerce. Mezi další eshopy patří např. Jigoshop, který je jeden z nejnovějších a také pravidelně aktualizovaný. Problém bude spíše s přizpůsobením eshopu do stávající šablony, kde budete muset asi nastudovat příslušné funkce a zkrácené zápisy (pokud si nezajistíte šablonu určenou zrovna pro konkrétní eshop).

    #10696

    WestPrint
    Participant
    Web

    Nebo plugin WooCommerce. Je česky a zdarma. Ukázka realizace na WestPrint.cz

    #10697

    kubalap
    Participant

    Pokud chcete opravdu kvalitní e-shop, tak se na nějaký plugin vykašlete. Osobně jako nejvhodnější řešení vidím zakoupení theme přímo pro e-shopy. Mrkněte na tohle: http://templatic.com/ecommerce-themes/store-front-ecommerce-wordpress-premium-theme/

    Od stejných autorů je těch šablon více.

    #10698

    admin
    Keymaster
    Web

    WestPrint: Plugin WooCommerce měl zajímavý vývoj a v podstatě se nedávno odštěpil od zmiňovaného pluginu Jigoshop, takže jsem ho ani nezmiňoval (a nevěděl jsem, že už je pro něj čeština). Ale stojí za ním komerční firma (WooThemes), takže snad bude o jeho vývoj do budoucna postaráno. Každopádně díky za doplnění.

    kubalap: Prémiové šablony obsahující funkce eshopu moc rád nemám, protože bohužel cyhbí možnost přenosu (tedy změna šablony). Můžete si sice šablonu upravit, ale ne zcela změnit. Spíše bych doporučil používat kombinaci pluginu a šablony, ale pro jednoduché případy je i toto samozřejmě potenciální možnost…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti