Eshop – náhľad produktov

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24702

    Olympia
    Participant
    Web

    Ahojte,

    chcel by som vytvoriť web, ktorý by v rámci jednej svojej stránky (stránok na webe bude samozrejme viac, eshopova bude len jedna) mal “eshop” – schválne v úvodzovkách. Nehcem, nejdem vytvárať eshop. Chcel by som vytvoriť na webe len jednu stránku s náhľadmi produktov, ako to býva v eshopoch, ale po prekliknutí sa, by ste sa dostali na iný web s detailami produktu. Takže ide mi prakticky “len” o navodenie dojmu eshopovej stránky. Existuje na to nejaký plugin, ktorý by jednoducho vytváral jednotlivé “bloky” – 3-4 v jednom riadku s možnosťou vkladania obrázku, ceny a iných údajov? Snáď mi rozumiete, o čo mi ide. Prípadne ak na to neexistuje plugin, tak by som uvítal nejaké návrhy ako niečo s podobným výzorom, čo najjednoduchšie spraviť.

    Ďakujem za každý návrh, ideu ..

    #24714

    Musilda
    Participant
    Web

    To by se dalo zvládnout s nějakým shortcode pluginem. Ten umožňuje rozdělit stránku do sloupců a do nich vložit obrázek, tlačítko a podobně.

    #24728

    Olympia
    Participant
    Web

    Mne napadol jediný spôsob, ktorý je identický s tým Vašim návrhom cez shortcode (+ ešte nejaký vhodný plugin na shortcody nájsť, čo nebude robiť problémy), len som čakal, že existuje aj nejaké iné “elegantnejšie” riešenie. Cez shortcode to bude mať najskôr isté obmedzenia, ale lepšie ako nič :) Ale uvítam aj ďalšie návrhy :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti