Editor – písmo

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18855

    jansmital
    Participant

    Dobrý den, jsem úplný začátečník a mám takovýto problém. Pokud si zapnu editaci jakékoliv stránky a napíšu nějaký text v editačním okně je písmo strašně veliké (při zobrazení stránky je normální). Nevíte jak toto vyřešit? Moc dík

    Attachments:
    #18857

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakou používáte šablonu? Zkoušel jste aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen?

    #18859

    jansmital
    Participant

    Používám Displace. Výchozí šablonu jsem nezkoušel aktivovat. Zkusím to, jen mám ještě dotaz. Jak jsem již uváděl jsem úplný začátečník. Co se mi stane s obsahem, který již mám v této šabloně, když aktivuju jinou?
    Děkuji za odpověď

    #18860

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Displace nevypadá, že by způsobovala nějaký podobný problém. Zkoušel jsem ji a vše vypadá v pořádku. Stejně ale výchozí šablonu zkuste, o žádná data nepřijdete. Dále můžete zkusit deaktivovat všechny pluginy. Jaký používáte prohlížeč?

    #18861

    jansmital
    Participant

    Zkusil jsem použít jinou šablonu a vše je v pořádku. Pokud se vrátím k Displace problém přetrvává. Používám jen tento plugin – NextGEN Gallery by Photocrati. Zkoušel jsem to v IE i Firefoxu. Děkuji za pomoc nechám si aktivovanou jinou šablonu

    #18862

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to každopádně zajímavé, protože mám tutéž šablonu a aktivovaný plugin NextGEN Gallery, ale vše je v pořádku. Neprováděl jste nějaké úpravy šablony? Zkuste ji smazat a znovu nainstalovat… Jiná šablona je každopádně také řešení :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti