editace úvodní stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 2 roky, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39359

    Ryan
    Participant

    Zdravím,
    nevim zda sem můj dotaz úplně patří, ale zkusím štěstí :)

    Koupil jsem si tuhle šablonu https://motors.stylemixthemes.com/equipment/ a mám problém s editací úvodní stránky.

    Prakticky ke všem věcem na webu jsem se dostal k editaci buď přes správu stránek v admin panelu, nebo přes WPBakery Page Builder, ale editací některých položek prostě nemohu najít.

    Jde mi hlavně o editaci položek EQUIPMENT a INDUSTRY (resp. s obsahem, co je pod nimi). Rozumím tomu, že asi moc lidí tuhle šablonu nebude znát, ale nenapadá někoho, kde bych editaci těchto položek měl hledat?

    Když si otevřu v Page Builderu Grid Filter, kde se to snažím editovat, tak nikde možnost upravit text nebo obrázky nevidim..

    Proč to vlastně píšu sem, když jsem k šabloně koupil i placenou podporu? Na moji předchozí otázku jsem čekal s odpovědí skoro týden a dozvěděl jsem se (pokud to správně chápu), pouze jak editovat Grid (resp. jeho styl), ale ne jak data v něm.

    viz.: “Please see that you can edit the page with WP Bakery, then edit the element “STM category grid filter” and set another style as on screenshot http://joxi.ru/82Q1Ob6hVg7RB2 save settings and update the page.”

    PS: jak to má vypadat a viz. jak to vypadá u mě, jsem hodil do screenshotu

    Díky za odpověď

    Attachments:
    #39362

    mirekk
    Participant
    Web

    Šablonu neznám, ale s největší prvděpodobností tyto položky !plníte” při tvorbě obsahu a nikoli editací šablony. To znamená, že si musíte nastudovat z manuálu, jaký obsah se v jednotlivých sekcích zobrazuje.
    Řekl bych, že v editaci příspěvku budete vybírat buď kategorii (rubriku), nebo štítek.
    Projděte si manuál, dále, pokud už máte vytvořené menu, tak i položky menu, štítky, rubriky… Na začátku je vždy hodně práce s nastavením šablony, editaci vlastní šabony v editoru kódu bych opravdu nechal až na konec. Nejprve nastavit to, co jsem psal výše.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti