Editace formuláře přes Form Manager není možná

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Editace formuláře přes Form Manager není možná

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 5 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35291

    jehla
    Participant

    Nazdar souputníci!
    Mám trošku problém.
    Mám již několik let vytvořené registrační formuláře přes plugin “Form Manager”. Formuláře fungují bez problému, jen editace jednotlivých polí mi nefunguje. Pole, jako třeba “Checkbox” nebo “Text Area” mohu vytvořit i mazat, ale po kliknutí na “Edit” u příslušného políčka už nemohu změnit jejich název, či je jinak nastavit. Prostě je to needitovatelný. Když vytvořím zcelá nový formulář, je to to same – vytvořit políčko lze, ale už jej nelze upravit.
    – Celý WordPress včetně pluginů jsem aktualizoval
    – Zkoušel jsem to na jiných počítačích
    – Zkoušel jsem to přes jiné administrátorské účty
    – Zkoušel jsem na jiných webových prohlížečích
    – Práva k tomu mi nechybí

    Nemá prosím někdo nějakou ultimátní radu? Ty registrační formuláře jsou z mého laického pohledu trochu komplexnější a já se bojím, že se to rozesere, když začnu zkušebně mazat jednotlivý pluginy.

    Mockrát děkuju za Vaše odpovědi!

    #35292

    jehla
    Participant

    Jen update: Jedná se o Form Manager od CampbellHoffman.com

    #35294

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    za prvé by nebylo od věci nám poslat odkaz na web na kterém to běží, případně dát zde soupis ostatních pluginů, které máte na webu.
    Za druhé bych viděl trochu problém v tom, že uvedený plugin není už více než 2 roky updatován a není ani kolem něj žádný support což bude i ten zakopaný pes.
    Pokud nechcete změnit formulářový plugin, což já bych důrazně doporučoval, tak bych zkusil standardní postup.
    1. Přihlaste se přes FTP a v adresáři /wp-content/ si vytvořte pomocnou složku pod názvem např. plugin-backup
    2. Do této složky přesuňte všechny pluginy (celé složky) z adresáře /plugins/ kromě uvedeného pluginu Form Manager a případně pluginů, které jsou nutné pro běh šablony.
    3. Vyzkoušíte v administraci zda došlo k vyřešení problému. Pokud ne, tak ten problém bude větší a bude souviset se stářím pluginu a nekompatibilitou s aktuálním WP případně šablonou a tady už bych opravdu neváhal a našel si jiný plugin – já doporučuji Caldera Forms, který používám a jsem s ním velmi spokojený. Pokud se ten problém vyřešil, tak je to lepší i když jenom trošku :) a tak potom postupně vracejte jeden plugin za druhým do adresáře plugins a vždy vyzkoušejte zda ta editace jde nebo ne. A tímto způsobem postupně najdete který plugin vám koliduje s vámi používaným Form Managerem. A tady už je jasné řešení, kdy budete muset zvolit, který plugin je pro vás důležitější.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti