Easy Updates Manager

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30796

    Mick
    Participant

    mam jeden web kde jde o obchod takze potrebuji mit co nejvetsi kontrolu nad aktualizacema a hlavne tema automatickyma aby nahodou aktualizace nerozbyla web atd. protoze pouzivame vice pluginu atd.

    tento vikend jsem hledal a snazil se najit takovy plugin na aktualizace ktery je pod velkym vyvovej, casto aktualizovany, a ma mnoho funkci. ale hlavni je aby ho nedelal jeden dobrovolnik ktery stim muze hned seknou – potrebuji takovy kde mam alespon nejakou “malou” jistotu ze bude vyvijen a casto aktualizovan.

    nakonec jsem ze vsech vybral tento:
    Easy Updates Manager
    https://wordpress.org/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/

    muzu se zeptat nez ho nasadim, ma s nim nekdo zkusenost?
    at kladnou ci zapornou, atd. za vsechny info/tipy/postrehy budu moc rad a dekuju

    #30797

    mirekk
    Participant
    Web

    Pluginy se samy neaktualizují, automatická aktualizace je jen u WordPress. Pluginem tedy můžete jen zakázat automatické aktualizace WP, na pluginy to vliv nemá. Takže já osobně v nasazení pluginu pro jednu instalaci WP nevidím. Možná pro multisite ano, ale to by zodpověděl někdo, kdo multisite používá. Vy píšete, že máte jeden web, takže předpokládám, že multisite také ne.
    Pokud chcete zakázat automatické aktualizace Worpress, lze to udělat bez pluginu, vložením jednoho řádku do souboru wp.config
    – vložte následující řádek na místo, které jsem označil v přiloženém scrrenu:
    define( 'AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', true );

    a tím máte zajištěno, že když vyjde nová aktualizace WP, dostanete do administrace oznámení o nové verzi a je na vás, jestli aktualizujete hned, nebo až budete mít jistotu, že je kompatibilní např. s vaší šablonou

    Attachments:
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti