Druhé pole pro datum příspěvku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Druhé pole pro datum příspěvku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  camel a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32707

    camel
    Participant

    Dobrý den, chci se zeptat, jakým jednoduchým způsobem přidám druhé pole pro datum přidání/editace příspěvku, které se bude chovat totožně jako pole pro datum publikace. Vytvoření sloupce v tabulce a následné upravení šablony frontend pro následné zobrazení datumu pro mě nebude problém. Spíše mi jde o backend, jaké soubory a co přesně upravit, případně zda neexistuje nějaký návod nebo plugin, děkuji.

    #32711

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejdříve se zeptám, k čemu to má být dobré? Na úpravy tabulek a přidávání sloupců raději zapomeňte, to není vhodný způsob. Pokud chcete něco upravovat, tak pomocí pluginů a doporučuji nastudovat základní API (anglicky). Ale určitě bude nějaká jednoduchá cesta, jen by to chtělo vědět, jak by mělo nové políčko fungovat…

    #32776

    camel
    Participant

    Dobrý den, jednoduše řečeno bude u příspěvku datum přidání/vytvoření a následně datum schválení, proto potřebuji přidat druhé pole por datum, které bude fungovat totožně jako pole pro datum přidání příspěvku. Proto hledám nějakou jednoduchou cestu, děkuji.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti