Dotazy k MarketPress Lite

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Karlinho a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2663

    Karlinho
    Participant
    Web

    Ahoj, nově používám tento plugin pro zprovoznění eshopu a mám nějaké otázky, další možná přibudou. Používám MarketPress Lite 2.5.1.

    1. Proč musím v “Manage Orders” potvrdit “Paid” a “Shipped” dvakrát, než se to tak označí?

    2. Je nějaký shortcode pro zobrazení ID objednávky při zobrazení “Payment Information”? Zkoušel jsem ORDERID, jako je to v mailu, ale nefunguje :( Chtěl bych tam totiž napsat, nech při poslání peněz na účet pošle i to číslo objednávky.

    3. Je pro český trh jednodušší jiná možnost eshopu ve WordPressu? Nemusí to být česky… Jenom chci mít možnost platby na účet/dobírku a taky u dopravy pár možností.

    #14124

    Karlinho
    Participant
    Web

    Nemá nikdo zkušenosti s tímto pluginem? Nebo s pluginem na WP, který by splňoval podmínku, že se dá nastavit více druhů vlastní platby – účet, dobírka, osobní převzetí…

    #14125

    Karlinho
    Participant
    Web

    Prosím o nějaké zkušenosti s českým trhem a WordPress eshopem. Jde mi o to, aby byl na výběr více možností dopravy a platby. Zkoušel jsem více pluginů, ale ještě jsem nenarazil na ten nejlepší…

    Jaké máte zkušenosti vy? :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti