Doporučený obsah u šablony Twenty Fourteen

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Doporučený obsah u šablony Twenty Fourteen

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20675

    Likac
    Participant

    Zdravím.
    Jsem začátečník v procesu úpravy své stránky (www.liborkopal.cz). Chtěl bych se zeptat na toto: používal jsem šablonu Twenty Fourteen a nyní jsem přepnul na její klon Anjirai. Protože testuji její funkce, tak jsem mimo jiné vyzkoušel i zobrazování “doporučeného obsahu”. A tam jsem asi zatrhl funkci “Nezobrazovat štítek na webu”. Kdy články s tímto štítkem se mi od té doby nezobrazují na hlavní stránce, ale jen v doporučeném obsahu. A to i když funkci “Nezobrazovat štítek na webu” zpětně zakážu. Tedy myslím, že to vzniklo po tom, co jsem tuto funkci použil. Nepomůže ani přepnutí zpět do šablony Twenty Fourteen. Poradíte mi kde jsem udělal chybu? Dík.

    #20678

    Likac
    Participant
    #20766

    admin
    Keymaster
    Web

    To je dost podivné, zkoušel jsem to před chvílí u originální šablony Twenty Fourteen (nejnovější vývojářská verze) a nastavení pro doporučený obsah bez problémů funguje. Pak jsem zkusil i odvozenou šablonu Anjirai a zaškrtl jsem tam “Nezobrazovat štítek na webu”. Štítek se sice stále zobrazuje (a nastavení je tedy ignorováno), ale příspěvky s tímto štítkem se správně zobrazují v horní části webu (podle příslušného nastavení “Dlaždice (mřížka)” nebo “Posunovací položky”).

    Pokud to nefunguje ani po přepnutí na základní šablonu, tak bych zkusil upravit název štítku, uložit úpravy a opět vrátit původní název štítku, možná by to mohlo pomoci. Související chyba byla opravena před pár týdny, ale ta by to měla ovlivňovat pouze v případě, že máte ještě zvolenou statickou stránku pro “Zobrazení úvodní stránky”.

    Na odkazovaném webu to už ale asi vypadá v pořádku?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti