DMSGuestbook

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #725

    Denda
    Participant
    Web

    Nainstaloval jsem si plugin DMSGuestbook. Vše proběhlo OK, bez sebemenších problémů. Jenže ouha – pokud nastavím antispam image (nebo matematic), při odeslání vzkazu dostanu hlášku “Špatná vyplněná antispamová kontrola!” a to i v případě, že je vyplněná dobře. A pokud zapnu v DMS Akismet, jdou všechny vzkazy do spamu. Nevíte někdo, co s tím?

    #7270

    admin
    Keymaster
    Web

    – Podle autora pluginu je stávající verze antispamu zastaralá a nebude již asi nadále podporována. Doporučuje použít technologii reCAPTCHA, kterou plugin podporuje a stačí se jen zdarma zaregistrovat.

    – U nastavení Akismetu jsou také dvě možnosti Jako výchozí tam je “Move spam to the spam folder”, druhá pak “Block guestbook post if spam is found on it” (nevím přesně co se stane). Zkoušel jsi obě možnosti a také zadávat nějaké reálné (a delší) komentáře, aby Akismet nevyhodnotil komentáře typu “Test” vlastně správně jako spam? Možná se to ale děje i z jiného důvodu, netuším, zkus s tím ještě trochu experimentovat…

    Každopádně nestačí buď jenom reCAPTCHA nebo Akismet? Dvojí kontrola je možná zbytečná?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti