demo verze a její použití

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30224

    caroli
    Participant

    dobrý den,
    importovala jsem demo verzi šablony gateway na svůj blog… poradil mi to kamarád, ovšem nevím, co s tím a k čemu mi to bude dobré? Napadlo mě, že bych něco z toho odstranila a zbytek si tam nechala, protože chci,a by se můj blog demoverzi podobal.

    Jinak jedná se o šablonu gateway a můj blog naleznete na www.monreflet.net

    Děkuji moc

    #30238

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, přesně k tomu jsou demo data určena. Zejména prémiové šablony jsou poskládané pomocí různých funkcí, nastavení a zkrácených zápisů, což není pro uživatele moc jednoduché nastavit. Takže autoři většinou připraví demo obsah, který si můžete jednoduše upravit a nepotřebné části smazat.

    Máte na mysli šablonu Gateway (zdarma)? Ta ale žádná demo data neobsahuje? Na odkazovaném webu pak ale vidím šablonu GeneratePress?

    #30242

    caroli
    Participant

    Moc Vám děkuji za zájem. Teď jsem povolila přístup svému kamarádovi, tak úplně nejsem v obraze, co se tam děje… to, že změní šablonu, jsem nepočítala.

    Nicméně Vámi přiložený návod využiji, pokud s tím něco neprovede on. Snad mi to posle toho půjde, ne vždycky mi to v oblasti technických záležitostí kdovíjak myslí =)

    S pozdravem Karolína Paterová

    #30247

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď, přístupy bych si raději hlídal :-) Pokud se stále nebude dařit, tak se klidně ptejte, Gateway je vcelku oblíbená šablona a určitě to musí fungovat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti