Úvodní stránka › Fórum podpory WordPressu › Pluginy (funkčnost webu) › Delete me
Štítky: Delete Me, GDPR, Smazání uživatele
Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Magistr a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.
-
AutorPříspěvky
-
13. dubna 2018 (21:49) #35082
Jsem administrátorem webu
cimelice1963.czweb.org. Stáhnul jsem a aktivoval jsem plugin Delete me. Kde uživatelé najdou možnost smazat svůj účet a profil? Přihlásil jsem se jako jeden z účastníků ve funkci Spolupracovník, ale nikde jsem tu možnost nenašel.
Děkuji za informaci.
MB16. dubna 2018 (11:28) #35095Pokud je to plugin Delete Me, tak by měl být odkaz na administrační stránce s profilem (zcela dole)?
16. dubna 2018 (19:24) #35106To nefunguje na funkci Spolupracovník (účastník). Když ho zaškrtnu v nastavení pluginu Delete Me tak to zaškrtnutí
(i po uložení) zase zmizí. Co s tím dál?
U funkce Editor to funguje správně. Většina uživatelů na mém webu budou ale jen účastníci (spolupracovníci) tedy participanti. Redaktor (Editor) bude asi jenom jeden.Děkuji za odpověď.
Magistr21. dubna 2018 (21:54) #35117Jak se a kde se zobrazuje redaktorovi a ůčastníkům možnost svého smazání z webu. Pro tento plugin jsem nenalezl žádný widget. Navíc když zaškrtnu v nastavení pluginu Delete Me aby fungoval i pro funkci Participant, tak se zaškrtnutí při opětovném otevření nastavení v zaškrtávacïm políćku neudrží.
Co a jak mám nastavit, aby to fungovalo.
Děkuji pěkně za odpověď.Magistr
1. května 2018 (18:45) #35180Díky webu pana Cirkla s návodem na nastavení pluginu Delete Me jsem problém vyřešil.
S pozdravem
Magistr18. května 2018 (12:16) #35257@magistr: V čem tam byl konkrétně problém? Proč nefungovalo zaškrtávání uživatelských rolí? Mimochodem, pokud jste plugin instaloval kvůli GDPR, tak nově je funkce pro vymazání uživatelských dat dostupná i přímo ve WordPressu 4.9.6.
21. května 2018 (11:51) #35270Aktualizoval jsem WordPress na verzi 4.9.6
Kde najde uživatel možnost smazání svých dat? V profilu
jsme s uživateli žádnou možnost nenašli. Musí administrátor pro to něco někde nastavit?Děkuji za informaci.
Magistr21. května 2018 (14:22) #35279Pokud jsem to dobře pochopil, tak tato možnost zatím není automatizovaná. Pokud někdo bude chtít smazat data, tak pošle emailovou žádost na kontakt uvedený na webu (stránka “Privacy Policy”). Administrátor pak proces zahájí v příslušném menu sekce Nástroje. Ale ještě jsem moc detailně nezkoumal…
V čem tam byl konkrétně problém s nastavením pluginu Delete me (viz výše)?
21. května 2018 (14:58) #35280Píšete že “tato možnost zatím není automatizovaná”. Znamená to, že později (a kdy) automatizovaná bude? Jak to poznám, že je už automatizovaná? Dokud automatizovaná není, jak a kde může uživatel požádat o smazání svého účtu? Má se obrátit na administrátora přes kontaktní formulář? Je instalace kontaktního formuláře povinná?
Děkuji za informace.
Magistr
21. května 2018 (15:50) #35281Objevil jsem v Administrace/Nástroje po aktualizaci WordPressu na 4.9.6 novou položku jejíž screenshot přikládám. Mám tady vyplnit uživatelské jméno nebo email uživatele, který požádal (jak?) o odstranění jeho osobních údajů z webu ?
Děkuji za informaci.
MagistrAttachments:
-
AutorPříspěvky
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
