cwordpress.cz?

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1055

    J-Prause
    Participant

    Zajímalo by mě, zda existuje nějaký vztah mezi Separatistou a cwordpress.cz.

    Děkuji

    #8728

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý dotaz :-)

    Sice moc netuším, co tím sledujete, ale oficiálně (či majetkově) tam žádný vztah není. Někteří uživatelé z našeho týmu (lokalizace + web Separatista + fórum + další aktivity) ale patrně nějakým způsobem diskutují s lidmi z cwordpress.cz (ale nevím to jistě, nesleduji to). Mohu se ale zkusit poptat, jestli je k tomu nějaký důvod :-)

    #8729

    J-Prause
    Participant

    Nic pokryteckého za mým dotazem není. Prostě jsem z úvodní stránky separatista.net přešel na odkaz HOSTING/Wedos a tam jsem prohlížel, co za sw podporují. U WordPressu mají mj. odkaz na cwordpress.cz, kde má uživatel najít různé návody a české lokalizace atp. Hlouběji jsem zatím nešel, ale na první pohled mi to připadalo nějak zastaralé. Možná se mýlím.

    #8730

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemyslel jsem nic pokryteckého (či jinak negativního), spíše mě zajímal samotný vznik tohoto dotazu :-) Web cwordpress.cz měl dobrý nástup asi před dvěma lety, napsáno tam bylo několik vcelku kvalitních návodů, ale postupně to trochu zastarává a nové články už nejsou moc přidávány. Mají také aktivní fórum, ale jinak o jejich zázemí moc nevím. U podobných projektů je to ale často nárazové – přijdou zakázky, omezí se web, za čas se na něj vzpomene a zase se rozjede. Takže za pár měsíců to tam zase může být ještě aktivnější než u nás…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti