Custom Content Type Manager – výpis subjektů a úprava v adminu – prosím o radu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Custom Content Type Manager – výpis subjektů a úprava v adminu – prosím o radu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  dcdan a poslední změna je stará 11 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1754

    dcdan
    Participant

    Dobrý den,

    prosím o 2 rady:

    1) web se týká autoservisu, kde jsem přidal kromě jiných i stránku “bazar-vozidel”, vložil si plugin CCTM, snad vše nastavil a vytvořil kompletní šablonu na přidávání aut včetně galerie. Po zadání se vozidlo plně zobrazuje včetně všech položek a to rovnou pod jménem vozidla (př. domena.cz/bazar-vozidel/audi). A já bych potřeboval, aby se na té stránce “bazar-vozidel” zobrazoval náhled toho vozidla, kde bude jen základní info, hlavní foto a po kliknutí se dostanu na detail vozidla.

    Zkoušel jsem hodně možností a nepřišel jsem na to, jediné, co se mi podařilo, že se mi to info objevilo na všech stránkách. A to je špatně. :-(

    2) a druhá rada se týká taky CCTM a to konkrétně nevím, kde najít php soubor, či skript vytvořené té šablony, abych si tam mohl poupravit potřebné položky. Ono se to tváří jako by to mělo být v adminu viz. “wp-admin/post.php?post=161&action=edit”, ale tam nic takového pochopitelně není, prošel jsem snad všechny soubory a složky a nenašel, tak nevím.

    PS: moc děkuji předem za pomoc, či rady. I když je to můj první web, tak jsem skoro tak nějak vše pochopil, ale toto mi zatím nějak uniká.

    Pěkný den, Dan

    #11913

    dcdan
    Participant

    Už jsem to vyřešil…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti