Chybí tlačítko instalovat v šablonách

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Chybí tlačítko instalovat v šablonách

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  flashrad a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37034

    Zdravím, zjistil jsem, že mi zmizelo tlačítko “Instalovat” z nabídky šablon. Ještě před pár dny jsem instaloval šablonu. Pokud zadám ručně adresu theme-install.php, tak mi to píše, že nemám oprávnění pro instalaci šablon. Potřebuji poradit, jak to napravit. Děkuji

    #37092

    Opravdu mi nikdo neporadí. Netuším, kde je problém. Jsem jako administrátor a přesto nejdou instalovat šablony. Přes ftp je sice nahraji, ale nefungují korektně.

    #37093

    flashrad
    Participant

    Obecně:zkuste nejdříve nahodit základní šablonu a pokud se to nespraví, zkontrolujte oprávnění zapisovat do wp-contents/themes (chmod 755 by to měl být tuším).

    Jinak jaká šablona? Běžná instalace nebo multisite? Stalo se to po aktualizaci něčeho?

    #37100

    Nejde nainstalovat žádná šablona. V záložce Vzhled-Šablony není tlačítko pro instalaci. Přes ftp ji tam nahraji, ale nefunguje korektně, jak jsem psal výše. Procházel jsem nastavení chmod a je v pořádku 754 nebo 755. Porovnával jsem s jinou instalací WP, kde tlačítko je. práva jsou všude totožná. Před tím jsem normálně šablonu nainstaloval. Jediné co jsem v poslední době instaloval, tak to byl plugin woocommerce, který jsem zkoušel. Nic jiného jsem neměnil, jen klasické aktualizace.

    #37102

    flashrad
    Participant

    Můžu se na to podívat, pokud mi pošlete přístupy tttradek@email.cz

    #37103

    flashrad
    Participant

    Chyba byla v odstranění jedné capabilities z admina. Napadá někoho, co by to mohlo způsobit na běžné instalaci wordpressu bez známek napadení a zjevných konfliktů?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti