Chyba při přihlášení

Zvolené téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Michales a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 34)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1738

    Michales
    Participant

    Ahoj,

    mám problém s moní stránkou http://www.erast-liga.cz

    Když se chci přihlásit do administrace tak mi to hodí viz. screen. http://www.showpicture.cz/images/screenmnm.png

    Včera to šlo ještě bez problémů.

    Nic jsem neinstaloval nového.(pliginy a podobné…)

    cookie a historie vše promazané ale problém trvá

    Pls help :(

    #11808

    roboti006
    Participant

    Zkoušel jsi to na jiném počítači? nevím co to je za chybu, ale asi to bude vypnutým používáním cookies… Zkus vypnout a zapnout podporu cookies :| :)

    #11809

    Michales
    Participant

    Zkoušel jsem to i na jiném PC

    #11810

    Michales
    Participant

    Zkus vypnout a zapnout podporu cookies :| :)

    To se dělá kde ve firefoxu?

    #11811

    Michales
    Participant

    Jo a divné je že to dělá jen na tomto webu na jiném se přihlásím normálně

    #11812

    roboti006
    Participant

    Takže používáš stejnou šablonu i pluginy na více stránkách? zkus se podívat jestli jich někde nemáš víc. Zkus si plugin WSD Security, už mi párkrát našel problém, tak za zkoušku nic…

    Ve FF by to mělo být nějak kliknutím na firefox vlevo hore -> Nastavení/možnosti -> Obsah -> Povolit ukládání cookies – Nevím to přesně, používám Gchrome.

    #11813

    Michales
    Participant

    ne šablonu a pluginy používám jen zde na tomto webu.

    Myslím že na jiném webu kde mám taky wordpress se jde přihlásit v pohodě.

    A do dneška šlo i na tomto.

    #11814

    roboti006
    Participant

    A udělá ti to hned před přihlášením, nebo až po přihlášení?

    #11815

    Michales
    Participant

    kliknu na přihlásit a už skočí toto, ono stačí i když jsem na webu a dám F5 a už toto. Začínám si myslet že je chyba na straně serveru.

    #11816

    Michales
    Participant

    Teď jsem zjistil že už mi to dělá i druhý web na wordpresu který jede na stejném hostingu. http://www.hosting-zdarma.cz/

    #11817

    roboti006
    Participant

    No nevím, šel jsem na ty stránky, kliknul login, několikrát reloadoval, zadal špatné údaje a odeslal… Poprvé vyhodilo:

    CHYBA: Váš internetový prohlížeč buď nepodporuje cookies, nebo jsou přímo zakázány. Pro bezproblémové používání WordPressu musíte mít cookies povoleny. napodruhé už to nic nezvoralo, jen mi to hodilo (samozřejmě) hlášku špatném hesle řekl bych že chyba není na serveru, ale nevím.

    #11818

    roboti006
    Participant

    Jo teď mě napadlo, smyčka přesměrování, je něco v přihlašování do WP (něco jako $_server[http_referrer]), skrývá se v loginformu jako hidden a value má jako adresu pozdějšího (po přihlášení/logoutu) přesměrování. Možná by to mohlo být v šabloně…

    #11819

    roboti006
    Participant

    Tady to je přesně: wp_loginout($_SERVER[“PHP_SELF”]);

    **http_referrer je něco docela jiného, pardon

    #11820

    Michales
    Participant

    cookies mám povolené já nevím čím by to mohlo být. :(

    Kde to mám přesně hledat?

    #11821

    roboti006
    Participant

    Dej si wordpress admin -> vzhled -> editor a hledej wp_loginout() nebo wp_login_form()

    k nim jsou nějaké parametry a v těch může být chyba. Nebo taky ne…

    Víš co? Mohl bys mi poslat zdroj šablony (přes FTP stáhneš z /wp-includes/themes/nazevtematu/ všechny soubory a složky a zazipuješ…), a jestli je to v šabloně, můžu ti teoreticky pomoct…

    PS: Co kdyby se do diskuse zapojil i někdo jiný než my dva??? Já absolutně nevím o čem je řeč :D

    #11822

    Michales
    Participant

    nic takovýho tam nemám.

    Ale přišel jsem na další věc, pokud zůstanu na té strance tak mohu dávat F5 jak chci a vše funguje jakmile přepnu do jiného panelu a pak se vrátím a dám F5 už nastane ten problém.

    #11823

    Michales
    Participant

    jinak šablonu ti poslat mohu dej mi email

    #11824

    roboti006
    Participant

    Nahrej na uložto nebo uschovnu a pošli odkaz, jinak další diskuse až zítra zas, teď už nemůžu.

    #11825

    Michales
    Participant
    #11826

    Michales
    Participant

    Tak jsem tu šablonu hodil jinam a tam funguje bez problémů, tak jsem z toho celej vedle sebe :D

    http://www.erast.funsite.cz/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 34)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti