child theme

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30168

    nina
    Participant

    Zdravim,
    mam dotaz ohledne child theme – pouzivam WordPress 4.6.1 a šablonu twentythirteen-child. Po aktivaci child sablony nefunguje korektne uprava stranek/prispevku – pokud dam aktualizovat/nahled, objevi se prazdna stranka, vratim se sipkou z prohlizece zpet a zmena je zaznamenana a korektne zobrazena na webu. Soucasne zlobi nahravan medii do knihovny (nedrzi tam), nelze nahrat nahledove obrazky a zlobi prihlaseni do administrace. To vse zmizi pokud pres ftp vypnu child. Prihlasim se, zapnu child a zase mohu upravovat pres prazdnou stranku. Prosla jsem child theme horem spodem a nemuzu prijit na problem. Poradite prosim?

    dekuju,
    nina

    #30183

    admin
    Keymaster
    Web

    To je těžké, můžete tu šablonu někde zveřejnit nebo poslat přístupy? Každá odvozená šablona je unikátní, takže těžko odhadovat, co by mohlo být špatně, když neznám konkrétní zdrojový kód… Pokud ale problémy po deaktivaci odvozené šablony zmizí, tak to bude asi jejich příčina…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti