Čeština v komentářích

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  bojina a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3371

    navy81
    Participant

    Chtěl bych použít český fomulář na komentáře ve své šabloně, ale mám problém: zkusil jsem použít soubor commments.php z české šablony twenty-twelve ve své šabloně, ale hlásí mi to:

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /web/htdocs2/martinektravelcom/home/www/cr/wp-includes/comment-template.php on line 1334

    Jak musím tento soubor upravit, tak aby fungoval v mojí šabloně?

    děkuji,

    Ivan

    #15648

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Tuším, že to bude problém s neúplností potřebných věcí, které jsi přesunutím do své šablony vynechal (funkce ve functions, jazyky v langs atp.). Kombinovat různé soubory různých šablon rozhodně není zdravé – pokud tedy výslovně nevíš co děláš a jak to zařídit aby to fungovalo.

    Drobnost: Twenty-twelve určitě není česká šablona, jen do češtiny přeložená :)

    #15649

    bojina
    Participant

    Aktualizoval jsem na 3.6 CZ, vše ok, pouze po napsání komentáře se objeví One Response to …název stránky. Lze to někde přeložit ? Mám šablonu weaver.

    děkuji Míra

    #15650

    admin
    Keymaster
    Web

    bojina: Jakou verzi šablony konkrétně používáte? Myslím, že byl Weaver a potom i Weaver II? Jednou jsme tady už podobné téma pro tuto šablonu řešili.

    Obecně ale půjde o chybějící překlad šablony, který si budete muset nějakým způsobem dodělat.

    #15651

    bojina
    Participant

    Používám Weaver verze 2.2.9. Jedná se třeba o slovo RESPONSES TO – název stránky. Kde bych měl to slovo hledat ? Zkoušel jsem ….themes/weaver/languages/weaver.pot, ale tam jsem ho nenašel.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti