Čeština pro oficiální pluginy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Čeština pro oficiální pluginy

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6355

    ScheRas
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    překlad WordPressu 3.8 je konečně hotový, tak jsem se pustil do překladu oficiálních pluginů. Zatím jsem přeložil “Categories to Tags Converter Importer”, prosím proto admina o kontrolu překladu a případné schválení. V případě nějakých nejasností mě můžete kontaktovat klidně sem.

    Díky,

    S.

    #17275

    admin
    Keymaster
    Web

    Tyto oficiální pluginy (importy a konvertery) už byly původně přeložené v některé ze starších verzí WordPressu, ale má to několik souvisejících problémů. Původně byl totiž překlad těchto pluginů součástí WordPressu a byly přeložené (a i nyní je tak vlastně překlad hotový a stačí ho naimportovat). Proč ale dosud naimportován nebyl? Protože to prostě nefungovalo :-) I když jsme tam nahráli aktuální verzi češtiny, tak se stejně automaticky neinstalovala společně s pluginem. Možná se to změnilo s posledními aktualizacemi WordPressu, ale nevím, ještě jsem to v poslední době nezkoušel…

    #17276

    ScheRas
    Participant
    Web

    Znamená to tedy, že překlad těchto pluginů je zbytečný? Tak mě napadá, jestli se Vám náhodou nepodaří překlad naimport, když je to přeložené takto odděleně? Pak by stačilo vzít (pravděpodobně ručně či za použití nějakého jednoduchého skriptu) stávající překlady a přenést je k pluginům, nemám pravdu?

    #17277

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, zkusím to během týdne naimportovat a uvidíme. Pak by mělo stačit vyzkoušet instalaci nějakého pluginu v české verzi WordPressu a uvidíme, jestli se to nainstaluje i s češtinou nebo je to zatím zcela zbytečné…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti