Čeština administrace ve WordPress MU

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Čeština administrace ve WordPress MU

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #885

    Snikwah
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    chci se zeptat jak by šla přeložit administrace WordPress MU (vím, že od WP 3 neexistuje, ale říkám tomu nadále, když používám tuto funkci). Hledal jsem daná slova ve http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/pot/trunk/wordpress.pot souboru, ale nenašel jsem je.

    Poradí někdo jak to přeložit?

    Děkuji za radu

    #7931

    admin
    Keymaster
    Web

    Zdravím,

    na oficiální češtině pro vícejazyčnou verzi WordPressu se pracuje, vlastní změny zatím provedete např. pomocí programu poEdit z .pot katalogu wordpress-ms.pot (soubory pak musí mít název ve tvaru ms-cs_CZ.po a ms-cs_CZ.mo). Tyto soubory jsou už od verze 3.0.4 součástí české verze WordPressu, najdete je pak konkrétně v adresáři wp-content/languages. Obsahují pouze několik přeložených řetězců, ale chtěli jsme alespoň vyzkoušet způsob distribuce pomocí automatické aktualizace. Každopádně ve WordPressu 3.1 došlo v této oblasti k mnoha změnám, takže si soubory raději aktualizujte z aktuálního .pot souboru (odkaz viz výše).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti