České služby – XML nefunguje

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) České služby – XML nefunguje

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37777

    heureka-sk
    Participant

    Zdravim,

    Snazim sa aktivovat a nastavit feed pre heureka.sk, v nastaveniach som povolil moznost “Aktivovat XML feed” a potom v nastaveniach XML feed som povolil “Aktivovat feed”.

    Problem ale je ze vysledne xml nema ziadny obsah. Na odkaze ?feed=heureka je len <SHOP/> a na /wp-content/heureka.xml je error on line 1 at column 2: StartTag: invalid element name

    Obrazok v prilohe. Prave som nainstaloval uz verziu 0.6a ale problem pretrvava. Rozdiel je len v tom ze ?feed=heureka uz neukazuje len <SHOP/> ale teraz sa nenacita vobec.

    Attachments:
    #37780

    admin
    Keymaster
    Web

    Z nějakého důvodu tam nejsou pro feed dostupné žádné produkty, dříve to dělala verze 0.5, nyní by to mělo většinou fungovat. Pokud problém přetrvává, tak poprosím o podrobnější informace a ideálně přístup k webu, abych se na to mohl podrobněji podívat.

    #37808

    admin
    Keymaster
    Web

    Nakonec dorazilo emailem, problém byl způsoben použitím starší verze pluginu a po jeho aktualizaci patrně cachováním v prohlížeči (nebo nutnost počkat na vygenerovaný feed). Další důvod, proč oficiálně vydat co nejdříve verzi 0.6 :-(

    Zdravim,
    vyzera ze uz to funguje, ja som to najprv skusal s verziou priamo z wordpress repository az potom som si vsimol ze nova verzia je dostupna len na githube.
    Po preinstalovani chyba ostala tak som myslel ze problem sa nevyriesil ale na druhy den uz to slo takze asi sa len musel najprv feed vygenerovat a to trvalo dlhsie.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti