Černá plocha v administraci

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22054

    ondrav
    Participant

    Dobrý den, mám problém.
    Po nainstalování a aktivování pluginu NextGEN Gallery mi ztmavla administrační plocha (viz. příloha). Po tomto začernání se v administrační zoně špatně pracuje. Prosím o radu jak to opravit bez smazání stránek (fotky,příspěvky…)
    Předem děkuji.

    Attachments:
    #22056

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to jsem ještě neviděl… Když zkusíte plugin NextGEN Gallery deaktivovat, tak je zase všechno v pořádku? Zkuste pak ještě deaktivovat všechny ostatní pluginy (kromě NextGEN Gallery) a aktivovat výchozí šablonu Twenty Fifteen. I v tomto případě se objevují zmiňované problémy?

    #22058

    ondrav
    Participant

    Ano, máte pravdu, při deaktivování pluginu NextGEN Gallery je opět vše v pořádku a při opětovném aktivování opět černá obrazovka. Pravděpodobně je chyba někde v pluginu. Nevíte jestli by se to dalo opravit ve zdrojovém kodu pluginu, případně co přepsat?

    Děkuji za odpověď.

    #22059

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste ještě druhou variantu, tedy deaktivovat všechny ostatní pluginy (kromě NextGEN Gallery) a aktivovat výchozí šablonu Twenty Fifteen. I v tomto případě se objevují zmiňované problémy? Pokud zůstane administrace černá, tak je to chyba pluginu NextGEN Gallery, ale pokud to bude bez problémů, tak dochází k nějakému vzájemnému konfliktu…

    #22061

    ondrav
    Participant

    Deaktivoval jsem všechny pluginy a aktivoval jsem výchozí šablonu a potom opět aktivoval plugin NextGEN Gallery. Opět je tmavé menu. Pravděpodobně je opravdu chyba v NextGEN Gallery. Neměl byste kontakt na tvůrce NextGEN Gallery ? Popř. pokuď by jste je upozornil na tento problém. Teď nevím jak si udělám tu fotogalerii. Existuje nějaký podobný plugin na fotogalerii ? Děkuji.

    #22062

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, jakou verzi WordPressu a pluginu NextGEN Gallery používáte? Viděl jsem mnoho webů s tímto pluginem a podobnou chybu zatím nikdy… Můžete zkusit kontaktovat přímo autory pluginu, ale je to rozhodně podivné…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti