Časovo obmedzené zobrazenie článkov – plugin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Časovo obmedzené zobrazenie článkov – plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wp_stanley a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29565

    wp_stanley
    Participant

    Ahojte,
    začínam s WordPressom, preto by som poprosil o pomoc s hľadaním vhodného pluginu, ktorý by mal na starosti zobrazovanie a sťahovanie článkov podľa vopred určených dátumov. Tzn. článok bude vytvorený napr. 1.11., ktorý sa má zverejneniť 15.11. a stiahnuť 15.12.
    Existuje taký plugin, ktorý to zverejňovanie a sťahovanie bude robiť automaticky?
    Ďakujem!!!

    #29567

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    co se týká publikování, tak to má WP přímo jako součást sama sebe, takže jednoduše u článku nastavíte datum a pokud je to datum v budoucnosti, tak se vám změní ikonka Publikovat na Naplánovat a když to odklepnete tak se článek naplánuje a takto to vidíte i v seznamu příspěvků. Co se týká expirace tak jsem našel tento plugin Simple Post Expiration, jenom zde jaksi nevím jak se na to bude dívat následně google, který ten váš článek zaindexuje a když on vyexpiruje a z vyhledávání na něj přijde nějaký uživatel tak to spadne na chybě. tady to budete muset vyřešit následně podmíněným přesměrováním 301, kde ten neexistující článek přesměrujete např. na rubriku, nebo titulní stránku. A samozřejmě je to negativní i z pohledu uživatelů, protože když se takto dostanu podruhé / potřetí na server kde to padne na chybě, nebo mě to přesměruje jinde, tak to poté už začínám v google ignorovat.

    #29569

    wp_stanley
    Participant

    Ďakujem za promtnú odpoveď! Napadlo ma, že asi lepšie bude tie články po expirácii presúvať do Archívu. Dalo by sa to takto meniť – z Aktualít na Archív?
    Ešte raz veľká vďaka!

    #29570

    Azifaral
    Participant
    Web

    Tak já nevím jak vypadá ten váš web a nevím jakou plánujete četnost publikování článků, ale pokud se bavím o klasickém magazínu, tak vám ty články stejně odtečou s titulní stránky a pak už jsou jenom součástí nějakých kategorií a tagu. A samozřejmě se stanou součástí archivu, což si dělá ten WP také víceméně sám. Mám pocit, že přecházíte z jiného typu redakčního systému, kde jste tyto věci řešili asi ručně, ale tady to asi ani nebudete muset řešit. Respektive nějak nevidím důvod je vůbec řešit.

    #29571

    wp_stanley
    Participant

    Asi tak nejak, myslím si, že ste ma presne vystihli, veľa vecí som robil ručne, potrebujem si zvyknúť na ten komfort…;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti