Beaver Builder: Zhroucený web

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Beaver Builder: Zhroucený web

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  a.homutova@crif.com a poslední změna je stará 6 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32953

    bahy
    Participant

    Jako docela začátečník tvořím webové stránky a pro tvoření textu jsem měla stažený Beaver-builder. Dnes jsem stáhla aktualizace a úplně mi to zhroutilo celý web, v podstatě už se ani nedokážu při logovat k tomu, abych plugin odinstalovala..

    http://www.test22.sance-zdravi.cz/domains/test22.sance-zdravi.cz/wp-admin/

    to je vše k čemu se dostanu. Poradíte mi co dál?
    Děkuji

    #32955

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste plugin deaktivovat natvrdo, tedy přejmenovat na FTP složku wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version na něco jiného. Pak by to mělo zase fungovat a plugin bude deaktivován…

    #32958

    bahy
    Participant

    díky za fungovalo.
    Nemáte nějaké zkušenosti s tímto pluginem, protože mi do teď fungoval parádně a teď tohle, případně doporučíte jiný podobný ? Díky

    #32963

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to dost podivné, protože Beaver Builder je velmi oblíbený a používají ho statisíce webů, takže bych tam žádný problém nečekal. Máte tam jeho nejnovější verzi? Zkuste deaktivovat všechny ostatní pluginy a aktivovat základní šablonu Twenty Seventeen a věřím tomu, že bude bez problémů fungovat…

    Také se mi moc nezdá URL adresa webu, místo http://www.test22.sance-zdravi.cz/domains/test22.sance-zdravi.cz/wp-admin/ by mělo být spíše jen http://www.test22.sance-zdravi.cz/wp-admin/? Nemůže to s tím třeba nějak souviset? Jak vlastně vypadal ten zhroucený web? Co a jak přesně nefungovalo?

    #32973

    bahy
    Participant

    ten zhroucný web vypadal tak, že pravěpodobně došlo k tomu, že všechny písmena s háčkem nebo čárkou se stala nečitelná a vlastně í místo logovací stránky jsem měla změt chybových hlášek. Prvotní příznak byl takový, že na úvodní stránce se mi zobrazuje tato hláška:

    /test22.sance-zdravi.cz/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/classes/class-fl-builder-model.php on line 5033
    nyní jsem tento plugin znovu na instalovala a při úpravě stránky
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/41974/virtual/www/domains/test22.sance-zdravi.cz/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/classes/class-fl-builder-model.php:5033) in /data/web/virtuals/41974/virtual/www/domains/test22.sance-zdravi.cz/wp-content/plugins/beaver-builder-lite-version/classes/class-fl-builder.php on line 170

    zbytek viz obrázek v příloze

    fakt si nevím rady :-(
    na té url adrese jsme na pluginy Beaveru na této url adrese dělala celý začátek několik týdnů, bez chyby

    #32974

    bahy
    Participant

    tak obrázek jeste jednou

    Attachments:
    #32979

    Borec
    Participant
    Web

    Neměla by být sub domena v subdom u wedosu? Jestli to též nedělá problémy.
    Jinak bych upravil adresy URL v nastaveni Obecné. Na http://test22.sance-zdravi.cz na Wedosu u subdomen si to rádo něco přidává.

    #33007

    a.homutova@crif.com
    Participant

    Já osobně tento plugin používala také, nicméně přesně mi dělal podobné věci. Přešla jsem na Live composer a nemám s ním jediný problém. :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti