Automatické přepisování názvu příspěvku a vkládání videa

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Automatické přepisování názvu příspěvku a vkládání videa

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Coach a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2631

    Coach
    Participant

    Dobrý den,

    chtěl bych požádat o pomoc.

    Mám nastaveno automatické vytváření příspěvku z rss feedu kanálu youtube dle zadaných kritérií a vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční kanál, potřeboval bych, aby se název přeložil automaticky do češtiny dle zadaných parametrů a dále aby místo odkazu na web youtube bylo po rozkliknutí příspěvku rovnou na mých stránkách možno přehrát video(tudíž aby se místo odkazu na video na youtube vložil iframe z adresy odkazu a video se dalo přehrávat hned v příspěvku) a teprve pod ním by byl odkaz na stránky youtube obsahující video a autora.

    Budu všem vděčný za jakoukoliv pomoc. Děkuji

    #13978

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Na překlad by možná mohla pomoct menší předělání nějakého pluginu z Google translate, jestli něco takového je ;), o použití parametrů pochybuji, ale mohlo by to stačit, ostatně dnes už Google nepřekládá jen doslovně, už je to trochu lepší. Co se týče videí, stačí použít HTML <embed> anebo dnes spíše <object>(youtube minimálně jednou možností u každého videa disponuje), a kromě toho lze využít některý z mnoha pluginů pro embedování videí z YT (zrovna jeden takový Advanced YouTube Embed Plugin – Embed Plus). Odkaz na Youtube je v každém embedovaném videu účastníkem, vpravo dole s nápisem Youtube (Watch on youtube). Snad jsem správně pochopil dotaz a nepomotal odpověď… Doufám ;)

    #13979

    Coach
    Participant

    Na překlad zkusím najít nějaký upravený Google translate plugin, děkuji za radu. Používal jsem Feed WordPress a Ada FeedWordPress Keyword Filters, nicméně nyní jsem našel Automatic Youtube Video Posts a potřeboval bych pouze poradit plugin, který by přidal stahování videa v tomto pluginu dle keyword, případně jak upravit tento plugin. Děkuji za všechny návrhy.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti