Aktualizace WordPressu, šablon a pluginů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aktualizace WordPressu, šablon a pluginů

Štítky: , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35663

    hladik.karel
    Participant

    Nedaří se mi provést aktualizaci WordPressu, šablon, pluginů. Při zpuštění aktualizace z “Nástěnky” se následně objeví chybová hláška: Stažení se nezdařilo. cURL error 35: gnutls_handshake() failed: A TLS fatal alert has been received.
    Před cca 3 měsíci s aktualizací problém nebyl.
    Aktualizaci lze provést přepsáním přes FTP. Nepomáhá však návrat ke starším verzím WordPressu.
    V úvodní stránce WordPressu rovněž nechodí RSS: Chyba RSS: WP HTTP Error: cURL error 35: gnutls_handshake() failed: A TLS fatal alert has been received.
    Wordpress mám ve verzi 4.9.8 a šablonu Twenty Eleven. Stránky provozuji na NAS serveru Netgear RNDU2000. Pokud provedu instalaci na Raspberry, tak zde problém s aktualizací není. Na NASu jsem zkoušel přenastavit práva (777), nepomohlo. Může být příčinou verze PHP? Mám PHP: v5.6.32-x86-1. Moje amatérské znalosti zde končí.
    Byl bych moc rád za radu.
    Děkuji
    Karel Hladík

    #35667

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil bych ještě pro jistotu udělat novou čistou testovací instalaci, zda to neovlivňuje nějaký plugin nebo šablona. Pokud by se ale chyba objevovala i tam, tak to bude patrně něco s konfigurací NASu, neměnilo se tam něco před zmiňovanými třemi měsíci (změna PHP nebo něco podobného)?

    #35673

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazilo emailem:

    Přeji pěkný den,
    pluginy jsem vypnul, nastavil základní šablonu, ale nic nepomohlo. Pro jistotu jsem aktualizoval PHP na NASu, bez výsledku. Nejsem si jist zda nedošlo k upgrade firmware NASu. Downgrade mi NAS nechce povolit. Chci provést totální reinstalaci NASu od továrního nastavení. Jakmile si pořídím nový disk, tak se ozvu.
    Děkuji za odpověď.

    Osobně bych to viděl na nějaký problém s konfigurací NAS, možná špatně zkompilovaná PHP verze, těžko říci, možná zkusit pohledat na stránkách výrobce či nějakoém souvisejícím technickém fóru…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti