Aktualizace šablony mi sundala stránku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aktualizace šablony mi sundala stránku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  davesoldy a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27007

    davesoldy
    Participant

    Zdravím,
    před chvílí jsem spustil automatickou aktualizaci šablony Zerif Lite (z verze 1.8.3.6 na verzi 1.8.3.7), po aktualizaci mi bylo napsáno, že proběhla v pořádku, jenže po refreshnutí stránky mi to vyhodilo Error 500 a stránku už znovu nenačtu.

    Má s tím někdo zkušenosti?

    Předpokládám, že problém je v té aktualizaci šablony, ale jinak hosting Endora, web http://davesoldy.com

    #27008

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je podivné… Díval jsem se, že web funguje, ale patrně jste se vrátil ke starší verzi šablony Zerif Lite 1.8.3.6? Kromě této šablony používáte také odvozenou šablonu ResponsiveBoat?

    Patrně došlo k nějakému problému na straně wordpress.org, kdy byli samotní autoři překvapeni tím, že v rozmezí určité chvíle stáhli různé aktualizační balíčky. Došlo k chybě při distribuci balíčku a už by to mělo být opraveno, takže můžete zkusit rovnou nejnovější verzi 1.8.3.8 :-)

    #27014

    davesoldy
    Participant

    Díky za odpověď,
    ano. Naštěstí na Endoře byla automatická záloha uložená jen pár hodin před tím, než jsem Zerif updatoval. A ano, používám ResponsiveBoat (child Zerifu).
    .
    Obnovil jsem to na onu 1.8.3.6 a nabízí mi to zmíněnou 1.8.3.8., ale teď se trochu bojím – navíc na fóru Themeisle někteří uživatelé řeší nějaké bugy a problémy spojené právě s tou novou aktualizací, tudíž i proto se ještě trochu bojím toho updatu.. :D

    Pokud to tedy byl problém na straně WP, chápu to dobře, že tomuto problému nejde z naší strany “běžných smrtelníků” nijak zabránit?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti