Aktualizace přes BETA test plugin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aktualizace přes BETA test plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21335

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    mám problém na webech, zkoušel jsem na betě WP 4.1 novou šablonu 2015 a při poslední aktualizaci se mi místo RC1 nahrála verze WP 4.2 alpha. Půjde pak autualizovat na finální verzi WP 4.1 až vyjde?

    #21336

    admin
    Keymaster
    Web

    V současné době je 4.2-alpha stále ještě stejná (nebo velmi podobná), ale brzy se to může změnit. Plugin WordPress Beta Tester asi nefunguje ideálně pokud jsou aktivní 3 hlavní větve, tedy ještě nevyšel WordPress 4.1, ale už existuje 4.2-alpha. Můžeš zkusit v menu Nástroje – Beta Testing přepnout na “Point release nightlies” a znovu zkusit aktualizovat, ale obávám se, že se na původní rozpracovanou verzi 4.1 už nedostaneš. Zajímavý problém, ale když teď někdo zkusí použít tento plugin, tak se ze 4.0.1 dostane patrně buď na 4.0.x (tam není nic nového) nebo rovnou na 4.2-alpha. Ale nezkoušel jsem to…

    Stáhnul bych asi nejnovější RC3 verzi a nakopíroval ji na FTP a potom nechal v nastavení pluginu možnost “Point release nightlies” a znovu zkusil aktualizovat. Pak by ses měl tímto způsobem dostat nejen k oficiální 4.1, ale i k jejím budoucím opravám, tedy 4.1.1, atd.

    #21358

    admin
    Keymaster
    Web

    A nyní, když už WordPress 4.1 vyšel, tak by mohlo zase automaticky fungovat nastavení “Point release nightlies”…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti