Aktualizace a Nástěnka

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6710

    yantar
    Participant

    Mám WP na několika webech. Na všech bez problémů automatická aktualizace až na 1, kde se mi v úvodní stránce míchá angličtina s češtinou Nástěnku nejde “rozkliknout”.

    Pouze nahoře mě informuje: Byl vydán nový WordPress 3.8.1! Upozorněte prosím administrátora webu na potřebu aktualizace.

    Dá se to nějakou přeinstalací opravit?

    Předem díky

    Y

    #18008

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud není na webu kompletní čeština, tak mohlo dojít k tomu, že byla nějaká starší verze WordPressu ručně aktualizována na WordPress 3.8, a to v době, kdy ještě nebyla vydána čeština. Zůstala tak zachována původní (zastaralá) česká verze. Automatická aktualizace (přeinstalace) by to měla vyřešit.

    Pokud nejde rozkliknout menu Nástěnka, tak tam bude ale ještě nějaký jiný konflikt, zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen.

    A podle informační hlášky také nejste na webu přihlášen jako administrátor, takže patrně nemáte všechna potřebná oprávnění (k aktualizacím).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti