Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.
-
Po instalaci 3.6. přestaly mi fungovat volby šablon (např. navigace, úvodní stránky barvy … po výběru konkrétní šablony, nebo volba Vzhled webu na nástěnce.) Nabídky v levém sloupci stále jsou, ale nerozbaují se. Zkoušel jsem to v Chrome a IE10. Může to být i nějaký problém se samotnou aktualizací, která se úplně nezdařila protože na hostingu forpsi se nějak divně přepisují zdrojové soubory (musel jsem je úplně smazat a nahrát znovu, protože jinak web hlásil interní chybu serveru).
Je to chyba verze nebo jen nepovedená aktualizace?
S.
1) Zkuste ještě jednou celý web přeinstalovat, nejlépe automaticky, ale pokud to nepůjde, tak ručně přehrát soubory na FTP.
2) Deaktivujte všechny pluginy a nasaďte výchozí šablonu Twenty Thirteen.
3) Vyčistěte cache prohlížeče.
Nevěřím tomu, že by to pak nefungovalo, ale člověk nikdy neví :-)
Automaticky aktualizovat to nejde ani náhodou … všechno ostatní jsem vyzkoušel, už před tím, než jsem to dal sem. Nicméně jsem to udělal ještě jednou. Stále nefunguje …
Co je tam vlastně za problém s automatickou aktualizací? S Forpsi jsme tu už problémy s aktualizací a interní chybou serveru měli, zkuste se na to prosím podívat.
Jinak je to podivné, můžete poslat přihlašovací údaje na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat… Nic jiného mě zatím nenapadá, kromě souvislosti s nefunkční automatickou aktualizací (a obecně právy souborů, viz odkazované vlákno výše).
Provedl jsem opatření na překonání hostingu Forpsi a znovu jsem automaticky aktualizoval verzi. Tím se problém vyřešil. Děkuji za navedení.
siki75: Díky za zpětnou reakci, koukám, že Forpsi už trochu znepříjemnilo život mnoha uživatelům :-)
Asi před hodinou se nepovedla automatická aktualizace na WP 3.6 jednoho webu na WEDOSu. Vypisovaly se různé hlášky o chybě v řádcích v souborech v adresáři …/wp-includes, nešla ani administrace. Pomohla až ruční aktualizace nakopírováním WP na ftp.
Zajímavé je, že se na web (sice s chybovými hláškami) dalo dostat s vynecháním www v adrese.
Admin toho webu mi psal, že těsně před aktualizací WP aktualizoval nějaké pluginy, ale když jsem nahrál WP, všechny “fachaly”
Netuším proč, prostě se stalo
mirekk: To spíše opravdu vypadá na nějaký plugin… Ale můžete to vyzkoušet a zkusit celý web automaticky přeinstalovat, jestli se to ještě jednou objeví :-)
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti