aktualizace

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  David a poslední změna je stará 10 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3525

    David
    Participant
    Web

    Zdravím — jak vyřešit tento problém? kde bych měl aktualizovat PHP, tak abych pak jednoduše mohl automaticky aktualizovat web. Dostal jsem web od kolegy a nevím co s tím, děkuji!!

    Automatická aktualizace nemůže být provedena, protože WordPress 3.5.2 vyžaduje alespoň PHP 5.2.4 a na vašem serveru je používána starší verze PHP 4.4.2.

    #16020

    Musilda
    Participant
    Web

    Obrátit se na hosting.

    #16021

    David
    Participant
    Web

    děkuji..

    a ten tedy najdu kde?

    #16022

    Musilda
    Participant
    Web

    Verze php je záležitost serveru, na kterém web jede. Pokud jej máte umístěn u nějakého poskytovatele, například Wedos, C4, atd… obraťte se na něj s dotazem na používanou verzi php. Pokud jej máte na free webu, budete jej muset přesunout jinam.

    #16023

    admin
    Keymaster
    Web

    David: Doména je registrována na Sportovní gymnázium, máte tam uveden i administrativní kontakt. Budete muset najít někoho, kdo to má u vás na starosti, abyste vůbec získal kontakty a přístupové údaje k hostingu (patrně Forpsi). Poté je bude třeba kontaktovat a napsat jim, že už prastarou verzi PHP nechcete…

    #16024

    David
    Participant
    Web

    děkuji, já ty hesla nejspíše znám(ano je to forpsi), ale web dělal kolega a ten už bohužel je pryč, byla to celé jeho práce, nic po sobě nenechal, takže pro mě bude prostě problém to předělat, pokud by ale jako admin stačilo jen kontaktovat někoho ve forpsi pak by to snad šlo. Já tam našel jen kontakt na českou lokalizaci a podporu.

    přesto Vám děkuji za pomoc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti